Sháním manuál k dálce HQ - RC Univers25

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jef111
Kontaktovat uživatele:

Sháním manuál k dálce HQ - RC Univers25

#1 Příspěvek od jef111 »

Sehnal jsem si tenhle univerzál, bohužel bez manuálu. Měl by se prý naučit jakýkoliv kód originálního DO, v praxi se mi však nepodařilo donutit ho naučit se cokoliv, asi to dělám blbě, manuál by mi moc pomohl.

Na netu je fůra odkazů na údajný pdf soubor s manuálem, všecko jsou to ale takové ty srandičky co vám pustí flashovou animaci jakože pokus o kontakt serveru a pak po vás chtěj dolary a dal bych ruku do ohně za to že ani jedna stránka nevede k získání toho co potřebuju.

Kdyby to někdo mohl oskenovat, byl bych mu zavázán.
Martin
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Návod k ní sice nemám, ale tu dálku jsem kdysi měl a moc mi nezaujala. To sem před časem tahal Nedis a myslím, že jakýkoliv současný univerzál lepší kvality se chová o dost líp.. No možná, že se návod někoho najde.

Killroy
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

jef111
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jef111 »

Dík moc, sice to bude luštěníčko ale asi to nějak pochopím.

To:Killroy
Mě zaujala především cenově, za 10kč ve výprodeji, neber to :)
Když mě nasere tak ji fláknu k nějakýmu krámu do prodeje a bude.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“