pustil som sa do GO , nášho vysávaču Rowenta RB14. Problem bol ten že po troch minutách chodu postupne stráca sací výkon. najprv som prekontroloval filtre tesnosť vrchneho dielu k hrncu so sáčkom atd, takisto relatívnu tesnosť pripojenia hadice k hrncu. všetko OK. vybral som motor a vybral z neho rotor. komutator bol celý čierny, stratu výkonu po zahriati pripisujem opotrebovaným uhlikom (kde ich zohnať?) a mam problem so zosunutím ložiska pri komutatore,
proste neche povoliť , stahovak nemám pokušal som sa o to "svojpomocne, vyklepnutím.. . nepodarilo sa - nepokušam to dalej sám, ložisko nieje vadne ale po 20 rokoch má istu vôlu. ako teda dostat dole ložisko ? pripada mi zapečené
dalej kde by sa dali zohnať uhliky do tohoto typu motoru - typ motoru : 0984.2
a nakoniec nejako sa mi nepozdava skladba troch rotujucich lopatiek , prosim o vyjadrenie skusenejších či su v dobrom poradí (vid foto) (už boli raz rozložené, nie mnou)
Ďakujem za rady a info, rád by som dal dokupy tuto rowentu než kupit nejaký karcher z baumaxu... tých 1000W čo tárowenta davala plne postačovalo na koberce v byte.
Ďakujem