Název vlákna byl upraven. Killroy
Thomson 29DX210S, chassisi ICC17, prosím o radu
Moderátor: Moderátoři
Thomson 29DX210S, chassisi ICC17, prosím o radu
Název vlákna byl upraven. Killroy
Re: Thomson 29DX210S, chassisi ICC17, prosím o radu
koala píše:... V TV byl vadný T horizontálu BUH516 a VN trafo OREGA 40330-63 náhrada HR8846.TV běží, ale po kontrolním měření napětí mi nesedí U-SYS 128V mám 144 a U-VIDEO 200 mám 190.Ostatní napětí sedí. Jsou tyto napětí kritické? .... Děkuji.
A máš jistotu, že to VN-tr. bylo skutečně vadné? Pokud ano, je ta náhrada HR8846 skutečně správná (nevyhledával jsem)?
Nebylo tak náhodou příčinou "odejití" toho koncáku (BUH516) jen to "přepětí" U-SYS (nevydržel napěťově, příp. i výkonově)?
Bohužel, i v mé doku (k šasi ICC17) taky není tvá obrazovka (A68EJZ011X001) uvedena, ale pro všechny (3) ostatní A68xxxxx je doporučeno "jednotné" napětí U-SYS = 126V
Pokud nešlo stáhnout trimrem PP64 (kdo by ho taky předtím rošteloval? - když telka do té doby jela
A jak ti doloručují kolegové - projdi pořádně ten primár zdroje
P.S.
koala píše:... Vzhledem ke své velikosti je sní dost špatná manipulace)a když ...
Telka (přední panel více jak 90x90cm, váha snad 80kg - ještě jsem tech. parametry neprověřoval), ale než jsme ji dostali do dílny - ještě teď "cítím záda"
Mám další problém. Majitel mi konečně donesl DO a pokud vypnu TV ovladačem tak se zdroj ne zcela vypne ale jen sníží napětí na polovic a běží dál. Po opětovném zapnutí pře DO obraz naskočí ale je roztřesenej a s pruhama (obraz se nedokáže ustálit). Pokud vysunu a opět zasunu scart do AV 1 (přes který TV napájim signálem ze settob boxu), obraz naskočí a běží dál normálně.