Návod ke stavebnici LABORATORIA JUNIJ ELEKTRONIK JUE-50

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
SWITCH

Návod ke stavebnici LABORATORIA JUNIJ ELEKTRONIK JUE-50

#1 Příspěvek od SWITCH »

Pamatujete ještě na totalitní stavebnici z Ruska, kde se pomocí drátků mezi pružinami dalo seskládat množství různých elektronických obvodů?Obsahuje i 2 ks integrovaných obvodů.
Pokud by byla potřeba fotka, naleznete ji např. na http://lampoviedushi.hammarlund.ru/view ... p?f=2&t=89 .Je to ta červeno žlutá kniha na prvním obrázku.
Známý mne oslovil, zdali bych mu nesehnal (nebo nezkusil sehnat) tuto rusky psanou knihu návodů-třeba v elektronické podobě.Moc rád bych mu vyhověl, a proto se ptám, zdali ji ještě někdo nemáte.Koupím, nebo jinak vyměním i xero nebo scanovanou podobu.
Moc předem děkuji.
RadekB

#2 Příspěvek od RadekB »

Ja ji mel, akorat v modre barve toho plastu :)
Ale kam se to podelo, to netusim. Muzu zkusit kouknut u rodicu, ale to bude az v tydnu. Takze pokud by se zadarilo, tak urcite jen v tistene podobe.
SWITCH

#3 Příspěvek od SWITCH »

Byl bych moc rád i k zapujčení tištěné verze,oskenuji a klidně vyvěsím-kdyby to někdo ještě chtěl.Sešitek bych po víkendu hned vrátil zpět(i s odměnou)..jistě bychom se dohodli,pokus se prosím kouknout.Moc díky...
vicious

#4 Příspěvek od vicious »

Ak by si bol taký dobrý po zdigitalizovaní to niekam zavesiť, bol by som rád, pred časom som tiež tuná zháňal nejaký návod k tomu
msar

#5 Příspěvek od msar »

Získal jsem tuto stavebnici a taktéž bych rád získal návod se schématy.
Dratak

#6 Příspěvek od Dratak »

Tak jsem prohrabal všechna šuplata a MÁM HO DOMA! Stavebnici mám ve sbírce a návod mám schovaný ještě z dětství. Pamatuju si jak mi v ní párkrát odešel nějaký tranzistor, tak jsem ruské MP3x A MP4x nahrazoval našimi GCčky, a dupalo to s nimi taky. Můžu ho naskenovat, ale asi mi bude chvíli trvat než se k tomu rozhoupu, mám teď celkem plno v práci. Máme dva kolegy marod, takže musím zastupovat. Když tak potom naskenuju i ten Pikotron, po kterém se už také někdo ptal.
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

Jako inspirace jsou tyhle návody dobrá věc - od Stepy jsem našemu mladýmu sehnal Voltíka a docela už mu to s ním jde...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
SWITCH

Návod ke stavebnici

#8 Příspěvek od SWITCH »

Pro Dratak:
Moc prosím, nebylo by možné návod oskenovat a pověsit tady do příslušné sekce?
Jestli nemáš čas, nebo třeba scanner, nabízím se k provedení tohoto úkolu.
Moc bych příručku potřeboval.Zkus prosím pořešit tuto prosbu.
Moc děkuji předem.
Zdeněk
pigeonit

Ruská stavebnice k mání

#9 Příspěvek od pigeonit »

EKKAR

#10 Příspěvek od EKKAR »

Obojí je stejnej prodejce. Že by měl doma 2 exempláře, nebo zase Aukro zavírá oči před duplicitníma aukcema?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
SWITCH

JUE-50

#11 Příspěvek od SWITCH »

Stavebnice jsem obě získal jen kvůli tomu návodu, ale prodejce návody nemá.Na ruských stránkách je celý sešit ke stažení, ale je to na nějakou podobnou stavebnici - bez integrovaných obvodů.Takže stále nula bodů.Pokud by někdo návod měl, stále sháním.Dratak ji prý má, ale zatim mně ani neodepsal, ani ji neoskenoval a nezveřejnil.
Lods

JuE-50

#12 Příspěvek od Lods »

Je to na uploadu
JuE-50.pdf
Místy je to sice špatně čitelné, ale aspoň něco
tatkoo

Vele-poděkování

#13 Příspěvek od tatkoo »

Říká se tomu synchronicita? Junioři vyštrachali u dědečka tuto stavebnici a samozřejmě se návod dávno potratil a půl roku jsem se chystal, že se zeptám strýca Gůglového, jestli něco a někdo neví - a tak dnes nastal ten okamžik a podařilo se - chlapečci se můžou přiučit azbuku. posílám když nic jiného tak aspoň poděkování. Na oplátku můžu oplatit velkoformátovým skenem či tiskem ...
SWITCH

návod JUE 50

#14 Příspěvek od SWITCH »

Moc děkuji, velice jsi mne potěšil.Na tomto bezva foru se nalezne snad opravdu všechno.Ještě jednou děkuji.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“