Zdravim, potřeboval bych poradit s mým pc. Z neznámého důvodu se mi začly hádat RAMky. Mám na základce sloty na dvě ramky a měl se tam celou dobu 2x1GB ale odešla mi grafika a jak sem ji vyměnil tak od té doby tam ty ramky nemůžou být spolu najednou jinak pc nenajede. Zkoušel sem je různě popřeházet a každá zvlášt v každém slotu funguje ale jakmile sou dohromady tak pc nenajede a místo nabootování windows z harddisku tam je tam černá obrazovka a v levém horním rohu bliká pomlčka...Mohl by mi prosím někdo poradit?
Základní deska je GIGABYTE ale typ z paměti nevim jelikož nejsem doma tak to tu dopíšu odpoledne. RAMky sou 2x1GB DDR3 značku z paměti taky nevim...a grafika je ASUS EAH5750 Formula/DI/512MD5 512MB DDR5.
A dělal jsi s tím něco jiného kromě výměny té grafiky? Máš BIOS v deafult nebo jsi to přetaktovával? Gigabyte je taky odpověď jak noha. Jaká konkrétně to je deska?
tak upgrade biosu sice trochu pomohl ale v jiných věcech...ramky spolu pořád nejedou....Tady je celá sestava:AMD Athlon 64 X2 4000+, deska MSI MS-7310, RAM 2x1GB DDR2, Radeon HD 5750.