Jakou televizi si vybrat?
Moderátor: Moderátoři
Jakou televizi si vybrat?
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně mám pořád Teslu Color 425 s novou obrazovkou a má pořád perfektní obraz. Slabinou je snad jen absence Scartu a nižší kontrast za světla, jelikož obrazovka má oproti novějším TV světlejší stínítko. Scart se ale dá dodělat.
MAJO39 píše:Na stránke OVP som ešte nejaké CRT našiel.![]()
http://www.ovp.sk/ovp/index.php?go=banner&id=1
Len ci to nieje daky Turecky odpad s logom OVP ...
Co sa vyberu telky tyka tak zbytocne budeme tu riesit ci PDP alebo LCD ked nevieme aky je financny limit ??
Co sa tyka technologie LCD tak ano s uhlami su problemy a co sa tyka otazky ci sa mi tato technologia paci tak znovu ano nakolko kupou LCD TV s IPS panelom zmizli problemy s uhlami pri pozerani TV kazdopadne si za to treba priplatit a co sa plaziem tyka tak jedine od 42" - tie 37cky posledne kusky panasonic su stare modely s trapnym rozlisenim 1024x768 a to teda fakt nieje ono a orientoval by som sa skorej na Panasonic , co sa dnes predavanych CRT TV tyka tak neviem ale bol by som VELMI zdrzanlivy co sa ich kupy tyka lebo ta kvalita nebude ani zdaleka taka ako TV s pred 15 rokov a dost pochybujem ze narazis na nejakeho normalneho vyrobcu tzn. to budu nejake turecko-cinske skrinky s odpadom zlepene aby prezili aspon pocas 24 mesiacov a sice na OVP stranke ich maju v ponuke ale v ziadnom elektre na Slovensku som nevidel predavat take TV v NAY a Tescu maju CRT telky ale znacky ze no comment .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
haha trapné rozlišení. Hochu další teoretik který žije jen v číslech!!!! a prdlačku tomu rozumíMaTTo píše:Co sa tyka technologie LCD tak ano s uhlami su problemy a co sa tyka otazky ci sa mi tato technologia paci tak znovu ano nakolko kupou LCD TV s IPS panelom zmizli problemy s uhlami pri pozerani TV kazdopadne si za to treba priplatit a co sa plaziem tyka tak jedine od 42" - tie 37cky posledne kusky panasonic su stare modely s trapnym rozlisenim 1024x768 a to teda fakt nieje ono a orientoval by som sa skorej na Panasonic , co sa dnes predavanych CRT TV tyka tak neviem ale bol by som VELMI zdrzanlivy co sa ich kupy tyka lebo ta kvalita nebude ani zdaleka taka ako TV s pred 15 rokov a dost pochybujem ze narazis na nejakeho normalneho vyrobcu tzn. to budu nejake turecko-cinske skrinky s odpadom zlepene aby prezili aspon pocas 24 mesiacov a sice na OVP stranke ich maju v ponuke ale v ziadnom elektre na Slovensku som nevidel predavat take TV v NAY a Tescu maju CRT telky ale znacky ze no comment .
HD plazma nebo LCD je tisickrát lepši než full HD. Na full HD TV je televizní vysílání mazlé jak prase a to i HD programy. Ani rozdil mezi Full HD a HD televizi s připojeným blue ray nevidím. Je to naprosto stejné. Rozdil je pak až na FULL HD od 50" kde sebemenší detaili jsu znatelné.
co se týká dotazu tak bych šel do plazmy a samozřejmě postačí HD Ready
A tiez v dobe rozsirenia DVB-T a vysielania v HD kupovat plazmu s 1024x768 by mne osobne jedno nebolo nakolko mam TV signal cez optiku, hram na tom hry a taktiez mam dostatok blueray ripov v MKV ale to je kazdeho osobna vec ja som po mnohych navstevach elektro predajni kedy som bol este rozhodnuty pre plazmu zvolil LCD uz len z dôvodu ze v tej dobe vyborne Panasonic plazmy bolo zopar modelov 42" a asi 2 s fullHD (neratam NEOPDP bo ceny prehnane vtedy) a s lesklou obrazovkou ?wtf? sak som tam videl odrazy vsetkeho mozneho a anilen VGA vstup ktory som vyzadoval nemala coz ani jedna z tych dvoch nemala a ked uz TV tak se vsim vsudy
Navyse ked som zistil ze IPS panel nema s pozorovacim uhlom ziadny problem tak bolo rozhodnute .
Tie 37" Panasonic 100HZ co predavaju to su tie modely co na nich tak nechutne blika obraz ??Tato feature mi taktiez nejako nechyba a kdo neveri tak nech sa ide pozret do nejakeho elektroworldu ako pri umelom osvetleni nechutne blikaju tie plazmy je to videt uz z dialky a prijemne to teda vobec nieje ale niekdo to mozno miluje tak nech sa paci .
Ale to zasa niekdo napise ze na PDP nikdy vzivote nevidel blikat obraz takze parada ja som videl je to videl v kazdej elektro predajni a garantujem vam ze na ziadnej CRT telke aj 50HZ ktoru som tam videl nieje viditelne blikanie volnym okom ako na niektorych plazmach konkretne Panasonic som videl a male uhlopriecky "vo vypredaji"
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .