Jakou televizi si vybrat?

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kemoskem

#16 Příspěvek od kemoskem »

p32 píše: CRT nikdy nedostaneš tam kde máš velkou LCD nebo plazmu bez vybourání zdi k sousedům. :

Co to plácáš? Když mám v pokoji obývací stěnu tzv.sakretář ve kterém je televize,tak je úplně jedno jestli budu mít crt nebo placku,jelikož když budu mít placku, tak stejně žádné místo neušetřím,jelikož za televizí budu mít stejně tak 40cm nevyužitej prostor.

Ty televize s S-IPS panelem zní zajímavě,hodím na to očko :D
kozoka

#17 Příspěvek od kozoka »

MaTTo píše:Teoretik mozno som ale myslim do buducna a mozno to bude aj tym ze uz posledny rok pozeram 85% TV vysielania v 1080i co sa tyka ceskych a slovenskych programov + nejake dokumentarne a filmove a ja som teda rozdiel videl medzi 37" plazmou 1024x768 a 42" fullHD najme pri hrani hier ale taktiez pri fullHD videu ked som si na zopar TVP popripajal cez HDMI notebook v predajni a skusal co a ako ale tak ja na sebe nesetrim a pre vlastne potreby domov si nekupujem bársčo ... Jasne ze niekdo sem napise ze TV pozera zo vzdialenosti 3,5 metra tak mu staci aj 1024 PDP a DigiTV kvalita obrazu ale ved nech si tu plazmu kludne kupi mne to rozlisenie je nesympaticke z dôvodu ze TV vyuzivam aj na ine veci a nielen na sledovanie TV vysielania .
A tiez v dobe rozsirenia DVB-T a vysielania v HD kupovat plazmu s 1024x768 by mne osobne jedno nebolo nakolko mam TV signal cez optiku, hram na tom hry a taktiez mam dostatok blueray ripov v MKV ale to je kazdeho osobna vec ja som po mnohych navstevach elektro predajni kedy som bol este rozhodnuty pre plazmu zvolil LCD uz len z dôvodu ze v tej dobe vyborne Panasonic plazmy bolo zopar modelov 42" a asi 2 s fullHD (neratam NEOPDP bo ceny prehnane vtedy) a s lesklou obrazovkou ?wtf? sak som tam videl odrazy vsetkeho mozneho a anilen VGA vstup ktory som vyzadoval nemala coz ani jedna z tych dvoch nemala a ked uz TV tak se vsim vsudy :wink:
Navyse ked som zistil ze IPS panel nema s pozorovacim uhlom ziadny problem tak bolo rozhodnute .

Tie 37" Panasonic 100HZ co predavaju to su tie modely co na nich tak nechutne blika obraz ??Tato feature mi taktiez nejako nechyba a kdo neveri tak nech sa ide pozret do nejakeho elektroworldu ako pri umelom osvetleni nechutne blikaju tie plazmy je to videt uz z dialky a prijemne to teda vobec nieje ale niekdo to mozno miluje tak nech sa paci .
Ale to zasa niekdo napise ze na PDP nikdy vzivote nevidel blikat obraz takze parada ja som videl je to videl v kazdej elektro predajni a garantujem vam ze na ziadnej CRT telke aj 50HZ ktoru som tam videl nieje viditelne blikanie volnym okom ako na niektorych plazmach konkretne Panasonic som videl a male uhlopriecky "vo vypredaji"

IPS panely nemaji problém s pozorovacím uhlem!!!!!!!!!!!!!!

Pozorovací uhel bude pořád negativ lcd který se nedá vyřešit.
jak říkám teoretik :-D

ale OK

mám dotaz?

když si koupím LG nebo Panasonic LCD TV
budu tam mit ten špičkový LCD Panel?
jsem zvědav jakou odpoved dostanu

je napři. v tomto modelu S-IPS panel?
http://www.mall.cz/lcd-televize-lg/lg-42ld650
p32

#18 Příspěvek od p32 »

kemoskem píše:
p32 píše: CRT nikdy nedostaneš tam kde máš velkou LCD nebo plazmu bez vybourání zdi k sousedům. :

Co to plácáš? Když mám v pokoji obývací stěnu tzv.sakretář ve kterém je televize,tak je úplně jedno jestli budu mít crt nebo placku,jelikož když budu mít placku, tak stejně žádné místo neušetřím,jelikož za televizí budu mít stejně tak 40cm nevyužitej prostor.

Ne, asi jsi to špatně četl nebo jsi velkou CRT, plazmu a adekvátně k tomu velikou CRT ještě neviděl. Nebo si opravdu myslíš, že bys tu velkou CRT unesl sám ? Nepsal jsem o té tvé malé 50-60 cm CRT TV. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“