pro tools

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
psychoxkps

pro tools

#1 Příspěvek od psychoxkps »

prosim vas nevie niekto aky hardware je nutny ku spusteniu softwaru pro tools? pocul som ze nejaky urcite..
kony2807

#2 Příspěvek od kony2807 »

Á , náš starý známý z ovládání RGB :twisted:

http://www.taksitokurvavygoogluj.cz/ !!!

#3 Příspěvek od Maskot »

Pro Tools HD je určen ke spolupráci se specifickým hardwarem a jako celek tedy tvoří HD systém, který v nejvýkonnější variantě umožňuje současný záznam a přehrávání až 36 stop při vzorkovací frekvenci 192 kHz resp. 192 stop při 48 kHz. Jen pro zajímavost – tyto hodnoty znamenají datový tok přes 150 Mbit/s pro záznam nebo přehrávání.
Pro Tools LE pracuje výhradně s hardwarem Digi001/002 a Command|8 resp. Mbox, Mbox 2 vč. variant Pro a nové Mini. V systému LE s Digi002 pak umožňuje fyzicky záznam a přehrávání až 18+18 stop (48 kHz) nebo 10+10 stop (do 96 kHz) a maximální celkový počet slyšitelných stop v projektu až 128.
Pro Tools M-Powered je v programových omezeních velmi podobný verzi LE, po stránce hardwaru pak možnosti závisí na konkrétním zařízení M-Audio. Aktuální seznam podporovaných audio rozhraní pro Pro Tools M-Powered je umístěn na www.m-audio.com/products/en_us/Pro ToolsMPowered71-main.html.
Podrobnější aktuální informace o kompatibilitě a dalších produktech Digidesign naleznete na www.digidesign.com.

atd.. atd....
psychoxkps

#4 Příspěvek od psychoxkps »

tak sa spytam inak.. z ktorej z poloziek z tejto stranky http://www.avid.com/us/products odomikaju pristupnost k pro toolsu.. vie niekto?
Maskot

#5 Příspěvek od Maskot »

Sandal

#6 Příspěvek od Sandal »

kony2807 píše:Á , náš starý známý z ovládání RGB :twisted:

http://www.taksitokurvavygoogluj.cz/ !!!

Nojo ale to můžem vygooglovat úplně všechno a Bastlírna tady vůbec nemusí být :wink:
Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat :-)
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Na taketo 🤐 otazky tu forum fakt nie je.
psychoxkps

#8 Příspěvek od psychoxkps »

ale ja nezistujem kompatibilitu ale nutnost k spusteniu.. aj ked teraz po novom som nieke precital ze pri krabicovej verzii softwaru by mal byt aj nejaky hardware k tomu spusteniu ale nenasiel som to oficialne.. este toto by som potreboval zistit..
BOBOBO

#9 Příspěvek od BOBOBO »

Ale rnbw , je svátek (u nás) a když je řeč o správě PC , ani nevím o čem se hovoří , a jak to máš výše , třeba se informace zde podané budou hodit i někomu jinému . Nech nás , pouhé uživatele PC , žít .
Bernard

#10 Příspěvek od Bernard »

Sandal píše:Nojo ale to můžem vygooglovat úplně všechno a Bastlírna tady vůbec nemusí být :wink:

To neříkej, když já googluju, dostanu plno linků taky sem na bastlírnu, i ty vyhledávače si nás váží. Někdy se pustím po takovém linku dál a dozvím se, že si to mám vygůglovat - holt dobrá rada nad zlato. :wink:
psychoxkps

#11 Příspěvek od psychoxkps »

daka chalani ze sa ma zastavate..
BOBOBO

#12 Příspěvek od BOBOBO »

To si zase nevztahuj na sebe , to se jen právě snažím zobecnit pro nás všechny postižené . Nyní mám také nějaký PC problém . Koupil jsem levně na aukru desku . Já neznalec . Přišla bez baterky a když jsem ji spojil s ostatním , tak mám černou obazovku . Sám nevím co s tím a drahá mi laje , protože jsem ji ho slíbil jako jen PC na net pro ni . Ostatní díly mimo desky a procáku jsou testovány . Po připojení bez HDD si třikrát pípne . Připojím HDD a ono to cca 20sec hrabe na prázdném , zformátovaném HDD , zahasne kontrolka HDD , ale obrazovka mi ani na noviny neposvítí . :D zase drahá hračka .
Maskot

#13 Příspěvek od Maskot »

psychoxkps píše:ale ja nezistujem kompatibilitu ale nutnost k spusteniu.. aj ked teraz po novom som nieke precital ze pri krabicovej verzii softwaru by mal byt aj nejaky hardware k tomu spusteniu ale nenasiel som to oficialne.. este toto by som potreboval zistit..

Nectes a nehledas:Důležitou součástí je ještě USB hardwarový klíč i-Lock spolu se 17stránkovým návodem k jeho použití (prostřednictvím SIM karet lze autorizovat jeden i-Lock pro více licencovaných softwarů).
psychoxkps

#14 Příspěvek od psychoxkps »

tak ak je to tak tak hura ku kupe pro toolsu:) velka vdaka maskot..
Maskot

#15 Příspěvek od Maskot »

psychoxkps píše:tak ak je to tak tak hura ku kupe pro toolsu:)

No hodne zdaru a nachystej si penezenku :D
ProTools M-Powered 8
Pro Tools SW pro M-Audio
Software - Audio, multitrack
M-AUDIO
6.290
Cena s DPH
(napr.)
Odpovědět

Zpět na „Poradna“