telefonní linka vPC

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
555

telefonní linka vPC

#1 Příspěvek od 555 »

prosím vás slyšel jsem nevím co je na tom pravdy ale že existuje software (podobný jako skype)že si tam vytvoříte svoje telefonní čislo,a můžete přes internet volat zadarmo i na mobilbí telefony je to pravda?jeslti ano tak jaký je k tomu potřeba software a hardware?nějak se mi to nezdá ale ptám se radši
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

VoIP, akurat to nie je zadarmo.
555

#3 Příspěvek od 555 »

dekuji:-)ted sem o tom cetl zrovna na googlu par veci.takze to co mi rekl je blbost .takze ani kdyz mam pripojen internet od O2 a mame volani z pevne linky na pevnou zadarmo tak to nejde udelat nejak treba ve skypu abych mohl volat z PC aspon na pevne linky zadarmo?to je asi jiné připojení že?
Cust

#4 Příspěvek od Cust »

To bude záležet od operátora. Tuším do USA na pevnou se dá volat zdarma. Do Ruska je to otázka pár haléřů.... Mobily jsou obecně drahé. Evrapa? ta se holt musí zaplatit.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jjilek »

Mám VOIP asi 1/2 roku, naprostá spokojenost. Linku u Telekomu jsem zrušil, koupil jsem si v tsbohemia za dva ušetřené měsíční poplatky vhodnou bránu a šlape to jak hodinky. Mám operátora www.sbohempevnalinko.cz platím za minutu hovoru na pevnou 60 haléřů (slabý provoz za 30), na mobily asi 2,60, Německo a Rakousko cca 50 haléřů, USA prý 30 haléřů atd. Hovory mezi čísly stejného operátora jsou zadarmo, žádný měsíční poplatek.
Jiri_REZEK
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jiri_REZEK »

Existuje Softíček s názvem FreeCall , kterej umožnuje volání zdarma na pevné linky po celém světě s omezením maximálně 5minut denně po dobu půl roku , je to asi něco jako ve smyslu doba na odskoušení,pak je to asi placené - nevím. Měl Jsem to nainstalované a nebyl problém. Za zkoušku to ale stojí za to.
EXA
Cust

#7 Příspěvek od Cust »

Freecall si pak musíš platit, za stanovenou dobu musíš provolat určité peníze. Kolega to používá. Pevné linky jsou myslim zadarmo nebo za nějaký haléř. Mobily jsou levné, ale něco to stojí. Problémem ale zůstává, že nemáš své telefoní číslo na které se ti ostatní můžou kdykoliv dovolat.
Tuším, že je tam ještě problém s platbou, ta je přes internet a musíš mít platební kartu, která tento typ platby umožňuje.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“