Sloučení PE a AR.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BIPOLAR

Sloučení PE a AR.

#1 Příspěvek od BIPOLAR »

Podle posledního vydání AR 9/2010, se od 1.1. 2011 začne vydávat jen jednou za měsíc, sloučená PE s AR. Nový, rozšířený časopis bude prý obsahovat i nadále nejoblíbenější rubriky z obou titulů a nejzajímavější články, konstrukce a reportáže. Cena zatím neurčena - ale myslím, že je to dobré řešení.
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
vrky

#2 Příspěvek od vrky »

A jednou tolik reklam, ale jinak nic použitelného. Nebo se pletu?
BIPOLAR

#3 Příspěvek od BIPOLAR »

Tady mi reklamy nevadí, ty rychle přelistuju - horší je to u komerčních TV stanic,které přelistovat nemůžu a navíc jsou mi na nic, kdežto v PE jsou často pro mne užitečné :D :wink: .
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Dobrýtro, hezky jsme se vyhajali, že Bipolare - tady: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... &start=705 už jsem to samý psal před týdnem včetně skenu poslaného od kámoše (5. příspěvek na linknuté stránce)...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
BIPOLAR

#5 Příspěvek od BIPOLAR »

Omluva EKKARovi - doopravdy jsem si nevšiml :oops: :cry: .
Bernard

#6 Příspěvek od Bernard »

To nic, špatné zprávy třeba potvrdit z více zdrojů.
Když je potřeba odkázat na konkrétní příspěvek ve vlákně, je úplně nahoře vlevo ikonka stránečky vedle slova "Zaslal: ". Přes pravý klik na tu ikonku se skopíruje link rovnou na ten příspěvek, a ušetříme tak počítání.
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... 977#359977
jasin

#7 Příspěvek od jasin »

Opravdu už bylo načase. V posledním čísle AR je zase několik kopanců (jako obvykle). Nejlepší je zapojení výstupu NE555 přímo do báze tranzistoru. Co se asi odpráskne dřív, ta báze, nebo 555? Typuji obojí.
V PE je přecejen lepší redakce. A taky tam netisknou kradená zapojení bez uvedení půvoního autora. :pravnik:
Doufejme, že teď nezačnou.
Svět vypadá dobře jen při pohledu přes koňské uši.
BIPOLAR

#8 Příspěvek od BIPOLAR »

Souhlas, proto si myslím, že to bude lepší.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“