Plazma LG 42PX3RV-ZA, panel 42V7, šum v obraze

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
cabernet

#16 Příspěvek od cabernet »

kozoka píše:ja ano

O tebe to viem. Stoji to za to? Zaujima ma to.
Mysteri

#17 Příspěvek od Mysteri »

Kde na Slovensku niekto robí tieto školenia? Nejaký kontakt? Lebo, aj keď som ,,nechtiac" opravil dáke LCD, som si vedomý, že viem o tom prd aj s Plazmou / :lol: /, čiže, potrebujem sa dostať do vyššieho Levelu... :wink:
kozoka

#18 Příspěvek od kozoka »

Milan Machulda dělá školení 20 let. Před 20 lety kdy značka Grundig patřila mezi špičku a servisní zastupení v české republice Videoprogress bylo jedno z prvních a dovolím si tvrdit nejmodernější. Servis měl již před 20 lety evidenci oprav v elektronické podobně a vybavení servisu bylo opravdu na urovni. Kovoslužba mohla tiše závidět. Jenomže jak skončila firma Grundig všichni vědí a nyní je pod taktovkou Beko a Vestel. Machulda dělá školení samozřejmě pro peníze a uroven není moc dobrá. Smysl tohohle školení na LCD a PDP televize měla ještě před 4 lety kdy seznámil se základy konstrukcí a obvodů této problematiky ale dnes to je opravdu jen opakování. Servisy dneska opravujou tyto televize výměnou desek a Panelů. Takže v záruce ano ale pozaručně to prostě nejde.
kasa

#19 Příspěvek od kasa »

Docela mám o nějaké školení na LCD zájem, tak jsem tam napsal. Prý do 3 týdnů zveřejní na http://www.videoprogress.cz/pripravujeme.php termíny. Tak se přihlásím a dám vědět, jaké to bylo. Co jsem mluvil s kolegy, kteří na předchozích školeních byli, tak se jim to dost líbilo. Jestli navíc Kozoka píše, že to stojí za houby, tak by to mohlo být dobré (vycházím z toho, že si tu plete základní věci, jako COF a TAB IC, takže na školení spal).
Burajko

#20 Příspěvek od Burajko »

Som zvedavy ake rady tu budes davat po skoleni ty... 8O
Už druhý krát strihám a furt je to krátke
kozoka

#21 Příspěvek od kozoka »

kasa píše:Docela mám o nějaké školení na LCD zájem, tak jsem tam napsal. Prý do 3 týdnů zveřejní na http://www.videoprogress.cz/pripravujeme.php termíny. Tak se přihlásím a dám vědět, jaké to bylo. Co jsem mluvil s kolegy, kteří na předchozích školeních byli, tak se jim to dost líbilo. Jestli navíc Kozoka píše, že to stojí za houby, tak by to mohlo být dobré (vycházím z toho, že si tu plete základní věci, jako COF a TAB IC, takže na školení spal).
ja si nic nepletu!!!!

Je vidět že si na takovém školení nebyl, protože Machulda do deailu konstrukcí lcd panelů nejde. tzv. TAB IC nebo Cof tam nezaslechneš. Chytrolín který si někde něco přečte na foru a pak dělá že tomu rozumí je tady na bastlírně častý jev :lol: ale nebudu si dělat těžkou hlavu :)
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“