Sháním schéma TV Lenco TC-9101

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Sháním schéma TV Lenco TC-9101

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . Na esi jsem se nechytl , je to camping bez sítě , rastr mám mírně nazelenalý , jednotlivé trysky svítí . Dodělávaný zvuk , nelze nic naladit , Ul se mění , potřeboval bych se kouknout na sigcesty . Za schema děkuji . Na ebay jest za 1E , ale neumím .
cabernet

#2 Příspěvek od cabernet »

Nie je tam zretelne cislo chassis?
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Ono je půlka desky ležatá a druhá na štorc . Bohužel nic . No trafo kdyžtak přidám do skladu a zbytek se lehce vejde do popelnice . Kdyby to někdo chtěl za poštovné , je to jeho ! Má čas do pondělí .
Hill
Administrátor

#4 Příspěvek od Hill »

Tak na to neuškodí osciloskop, ale pro začátek:
obrazovou mezifrekvenci snad poznáš, kde má vstup i výstup, tak proč nezkusit videosignál třeba z DVD nebo settopboxu za detektor, jestli se na obrazovce něco objeví?
Těmto televizím obvykle nic moc nebývalo, dost často zkrat v odlaďovači nosné zvuku (vypadá stejně jako keramický filtr, no on to vlastně taky je), takže v něm obrazový signál skončil.
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Já bych se na to snad i podíval , ale je tam zvlášť pevně zaplechovaný zdroj pro vše a já nevím , co z něj má lézt . Nemíním tomu dát zbytečně ani hodinu . Přestavujeme chalupu , starám se trochu o máti , mám řezat a štípat dříví , je podzim na zahrádce , dušičky na krku aa . Stejně by to byla práce za děkuji . Děkuji Ti za zájem .
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“