problém s LG věží
Moderátor: Moderátoři
-
jit
problém s LG věží
Nerozumím tomu, ale myslím si, že by to mělo být to samé že????
Laserová jednotka a optický blok je i podle mne totéž - zkuste u laseru úspěšně vyměnit samotnou optiku...
Takové typové označení (aby bylo jasné, co s měnilo,) v opravním listu je neocenitelná věc: když tam opravář napíše, že měnil jednotku LHP3MX nebo třeba KSS168A (to je jen příklad, nevím, co zrovna v této věži je), už se dá hovořit o výměně pro opakované závady. Takhle si vymyslí další jméno pro totéž a nikam to nepovede.
Trvej na tom, aby tam typ nejdražší součásti byl uvedený.
Nezakládej stejné téma víckrát - k ničemu to není, stačí jednou.
Honza_dy píše:Když už se tady nakouslo téma LG, tak bych se chtěl zeptat jak jsou na tom domácí kina? Já vlastním LH-D6235 a je dobrý, ale u pár lidí jsem se setkal s opačným názorem. Máte nějaké zkušenosti???
Dnes už nemá nikto istotu čo kúpil. Výrobca je jeden, iba označenia výrobku sa menia. Po otvorení niektorých typov sú z vnutra rovnaké. Čo dodať.
-
193.86.226.163
Re: problém s LG věží
jit píše:Ahojte, potřebuji poradit. koupila jsem věž LG a přestalo se mi načítat CD. Dala jsem to na reklamaci, nejprve mi napsali do záručáku, že vyměnili laser. Po 2 měsících to nešlo zase, takže další reklamace a teď mi napsali do záručáku výměna optického bloku.
Nerozumím tomu, ale myslím si, že by to mělo být to samé že????
neresit vratit na zaruku a koupit jinou!