Kupa Skoda Felicia combi.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kewin
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od kewin »

neboj se jit i do škody forman favorit je tam klasika 1.3 benzin pokud pujdeš do modeloveho roku 1994 schodne vstřikovani a RJ jednotka z feliciemi do roku 1998 :wink: v rodině byli 2 fanouše jeden byl koupen dovoz z rakouska TP z roku 1989 ale už jak 1994ka model nezjištěny stav km tipuju že mněl za sebou už 800 tis a jezdil do letošniho března dojel na pad sněhu ze střechy korozi dveři a rozpadajici brzdy vydržel 7 let bez udržby v každodenim provozu :wink: a druhej ma matka na nakupy a ten ma servisku doklad o koupi tu v čr a je to poctiva 1994 ka zatim 76 tis km najeto a je to supr jezdi jak drak spotřeba když to nehonim tak no problem za 6.5 km tu po okreskach :wink:
Sandal

#32 Příspěvek od Sandal »

Jen tak mimo mísu.Koukal jsem kdysi jen tak v bazaru na auťáky a bylo tam francouzký auto a chlubilo se nápisem T DCI. Tak mě napadlo že je to vlastně Trabant 601.DCI=římsky 601 :lol: :lol: :lol:
Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat :-)
kewin
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od kewin »

taky dobry vozidlo to jezdi aj na ředidla petrolej a podpalovače :D znam tu jednoho dobrodruha a ten jezdi z tim na kdeco a trabo už ma 5 rokem :D
BOBOBO

#34 Příspěvek od BOBOBO »

Trabanty a Wartburky spálí vše co teče . Ona ale i š120 sjede téměř vše . Jen si to chce pohrát s předstihem . Co jí ale nechutná je ten lihový 85 . To má mrcha velký pytel . Staruje dobře , na druhý stupeň frčí jak vítr , ale na částečný výkon nejde . Muselo by se přetryskovat , ale to se mi nechce . Přechod na techničák znamená jen pootočení rozdělovačem . No a do Feldy cpu plyn .
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Jirka »

Když je tu řeč o koupi auta, trochu se přiživím.

Může mi někdo stručně vysvětlit, v čem je háček, když autobazar prodává ojeté auto za hotové kolem 100 000,- a při financování s vybranými partnery dává slevu třeba 15 - 25 000,-?

Není to charita, kde tu slevu vydělá?
tomasjedno

#36 Příspěvek od tomasjedno »

Jednak snáze prodá předražené auto, a jednak mu ti financiéři dají provizi, kterou si nezapomenou napočítat do úroků z úvěru.
rnbw

#37 Příspěvek od rnbw »

Daju ti "zlavu", ale nevyjde to nakoniec (spolu s urokmi a roznymi dalsimi poplatkami) este drahsie?
EKKAR

#38 Příspěvek od EKKAR »

Ano, je to nemlich to samé, jako když autosalón (kterékoliv značky) má reklamu - "Vůz XYZ vám nabízíme včetně plné výbavy UŽ od 189 900Kč" - jenže pod tím je někde dole nebo až na tištěné smlouvě napsané, že cena platí pouze při využití leasingu (nebo financování = totéž) s konkrétní finanční skupinou. Za tu nejnižší částku prostě auto za hotové koupit nejde. Když jsem se o to vloni zajímal, kolik si budu muset vzít úvěr u nejmenované banky, abych si nemusel brát "lízačku" a auto bylo moje i kdyby hrom bil a já nemohl dočasně splácet, bylo mi jasně řečeno, že TO JE CENA VÝHRADNĚ PRO LEASING - za hotové nebo za plnou jednorázově placenou cenu se auta prodávají za totožnou částku, jakou zaplatíte leasingovce za celou dobu splácení. Fóbije s "hádkou trojice pístů" pod kapotou mi tak byla spočtena na 5letý leasing s měsíční platbou něco maličko přes 4500Kč - neboli celkově asi 275 000Kč - a přitom to auto by nemělo skoro nic, byl by to "socka edišn" kousek - bez rádia, bez centrálu, bez ABS...
Takhle se vydělávají VELKÝ prachy, panstvo - ne nějaké upocené stokoruny za hodinu práce... A není to výsada jen tuzemské dceřinky koncernu VW, takhle se chovají i ostatní prodejci importních aut, včetně bazáčů. Banka nebo finanční skupina smluvně spojená s výrobcem nebo prodejcem, ruka ruku meje a prachy se sypou - a všecko zaplatí zákoš...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Jirka »

rnbw píše:..

To právě nevím, nezkoušel jsem to. Proto se ptám.
-----------

Ale co z toho pak mají, že dají jakoby slevu při spátkách? Přece každej si dokáže spočítat XX měsíců krát splátka + skryté poplatky, na které se nesmí zapomenout.
EKKAR

#40 Příspěvek od EKKAR »

Prodává cena uvedená hezky velkýma ciframa na velkým barevným plakátu. Ne ta uvedená ve finále pod čárou na konci součtu všech x měsíčních splátek. Málokdo přemýšlí předem - drtivá většina lidí nakupuje podle prvního dojmu. "Krize" nekrize. Postav se do jakéhokoliv supermarketu k regálu a pozoruj - když na něm je cedulka s nápisem "AKCE Kup dva + třetí zdarma" a cena za páskou omotaný "trojbalíček" čehokoliv 99,-Kč za 2 + 1 kus, zboží zmizí jako mávnutím proutku - i když o dvě uličky dál bude identický tovar za cenu 33Kč/kus - jen s tím rozdílem, že to budou jednotlivá balení...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
rnbw

#41 Příspěvek od rnbw »

Jirka píše:Přece každej si dokáže spočítat XX měsíců krát splátka + skryté poplatky, na které se nesmí zapomenout.

Kazdy to nedokaze (resp. dokaze ale neurobi) - na takych sa zaraba najlepsie.
BOBOBO

#42 Příspěvek od BOBOBO »

Každý prodejce počítá se slevou , kterou poskytne . Taky jsem udělal blbost . Nesmlouval jsem . Poté jsem reklamoval nedostatky u původního majitele i cenu a on opáčil a kolik vám slevili . Byli jsme domluveni na 15000 . A oni mu pochopitelně dali hotovost nižší . Tak jsem si pro rozdíl dojel . A u synovce jsme se dostali ze 76 na 62 a přesto prodal . Dělám podobně i na aukru . Sleduji aukci a když není zájem , nabízím cenu nižší . Poslední úlovek RTB3 byla za 1000,- jedu si pro ni za 700,-.
kewin
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od kewin »

neni beztak na nějakou obochanou kraksnu bod 1 nikdo ji nezavidi bod 2 odjiždi z nou jen majitel :D a dokonce někteři se otoči a nechapou jak to muže jezdit :D :lol: za 3 na do...jeb..ne silnice neni nic lepšiho a cenu to neztraci :-) :wink:
BOBOBO

#44 Příspěvek od BOBOBO »

Proto taky honím šádynu . Je mírně odřená ze všech stran , není o ni zájem a přišla v likvidačním šílenství na 2000,- , perfektně obutá , 125 , najeto 63.000 .
kewin
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od kewin »

jj ja bych radši radši ladu 1500 ku 8-) no uvidime třebas něco splašime :-) 8-)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“