Philips 29PT5324/53RA, chassis A8.0E, vypíná sa
Moderátor: Moderátoři
Philips 29PT5324/53RA, chassis A8.0E, vypíná sa
Název vlákna byl upraven. Killroy
schema zdroja
- Přílohy
-
bez_názvu.JPG- na A8-01 prichadza impulz z procesora po 5 sekundak nabehu VN
- (152.48 KiB) Staženo 219 x
typ TV je Philips A8.0E je udany v predmete mojho prveho prispevku
Podla tohto udaja som si stiahol Elekt. schemu celejTV.Jedine, co som tam zabudol dodat je cislo ...29PT5324/53RA
Zbytok je poskodeny a schema suhlasi presne s plosakom TV
Dalej.....Vsetky kondenzatory boli kontrolovane na ESR .Niektore som vybral a kontrolaval aj priamo na prevadzkovym napätim.Lebo uz som mal skusenost ze na ESR bol kondik OK, ale na skusku napätim nepresiel.
Co sa tyka napajacieho zdroja bol vyskusany aj pod zatazou(podla dotazu kolegu) davno pred tym .Bolo nasimulovane spustenie LM317 ako aj TDA8135 boli v poriadku.Jedina a prva zmena ktora zapricinila odstavenie bola na bode A8-01 tato zmena napätia blokuje cinnost oboch suciastok ,ktore su zakladom napajania TV.Signal vychadza z procesora.Podobnym sposobom je aj spustanie primarnej casti VN.Mal som problem tu, ako prilohu dat celu schemu TV (24 stran v PDF)3/4 plosaku mi pripomina maly pocitac .preto mojou jedinou nadejou je definovanie signalizacie led.
Ak su nejake este pripomienky.... sem s nimy ...rad sa priucim a dakujem za upozornenie
lag píše:chcem sa ospravedlnit foru za svoj neprofesionalny pristup
typ TV je Philips A8.0E je udany v predmete mojho prveho prispevku
Podla tohto udaja som si stiahol Elekt. schemu celejTV.Jedine, co som tam zabudol dodat je cislo ...29PT5324/53RA
....
Proto jsem tě jako nováčka na toto upozornil (i když tu už téměř rok funguješ, ale v sekci TV vůbec) - znovu si přečti řádně pravidla
Ty jsi ale na začátku neudal typ (model) TVP, ale typ chassis !!!
Ale to co po tobě ten moderátor Killroy taky chtěl je, že to rovněž doplníš do "Předmětu vlákna" (název vlákna!) - poněvadž do něj máš přístup pouze TY a moderátoři.
Proto by mělo to zadání vypadat asi následovně: Philips 29PT5324/53RA chassis A8.0E - zkus ho takto do toho "Předmětu" vepsat (opravit)