Sháním schéma regulace mixéru ETA VARIET

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pepaj

Sháním schéma regulace mixéru ETA VARIET

#1 Příspěvek od pepaj »

DD, nemáte někdo náhodou schéma regulace mixeru ETA VARIET, typ 0025. Děkuji

Přesunuto. Killroy
ohryzek36

#2 Příspěvek od ohryzek36 »

Hledal jsem to už včera, Eta v dokumentaci schémata moc nevede (popravdě vím o dvou schématech z celého sortimentu), elektroniky z tohoto robota ve skladu taky nejsou (abych aspoň našel hodnoty součástek), jediné co mám je schéma elektroniky robota 0024/3024 (ještě dost rozšířený), ale nevím, jestli by pasovalo (všechny součástky: 2 odpory, kondenzátor, trimr, potenciometr, diak, triak, vypínač a odrušovací kondenzátor - buď TC259 mimo desku nebo 3 kondenzátory na desce, neboli dost jednoduché schéma) - jestli je to ono, tak to schéma (i s hodnotama) sem hodím :wink:
ohryzek36

#3 Příspěvek od ohryzek36 »

Tak tady je to schéma robotu 0024 / 3024 (jednoduché jek facka) - teď jsem ho dokreslil (oskenovat originál nakreslený na kusu opravenky zaprasené od kolomaze by sice šlo, ale takhle to vypadá kulturněji :D ). Byl bych ho poslal i jinak, ale možnost zasílání příloh přes SZ jsem nenašel a takhle se to bude snad hodit i někomu jinému (0024 je ještě docela rozšířený typ) :wink: .
Přílohy
0024.gif
(2.9 KiB) Staženo 15 x
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“