DVD Panasonic DMR-EX87
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
DVD Panasonic DMR-EX87
Mimochodem, kdyby mě můj Pioneer "startoval" stejně pomalu jako tenhle Panasonic, tak by se moje milá dávno zbláznila...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Re: DVD Panasonic DMR-EX87
taky mám zájem o nějaké informace . . . .
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
p32 píše:A jaký důvod by měl být k přehrátí FW ?
a) byla tam změna FW oproti stavu, kdy to ještě fungovalo ?
b) používají se média, která ve starém FW nejsou v seznamu a v novém ano ?
Neviem.Zo tri kusy som preinštaloval a potom DVD nerobilo somariny.Myslím,že pôvodný FW je nedokonalý(nie však vždy) a časom príde výrobca na chyby alebo nedostatky a vydá nový FW.Kúpil som aj ja Panasonic a po pól roku začalo sekať DVD a HDD,dal som ho na reklamáciu a keď prišlo zo servisu na servisnom liste bolo napísané-inštalácia FW.Potom to už chodilo dobre.
Myslíš,že bude chyba v HW?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já takových verzí nastrkal do jednoho DVD přehrávače desítky jen proto, abych měl potvrzené co už nejde a nakonec jsem to spravoval nahráním správného FW kabelem z PC přímo do desky DVD přehrávače, protože ten už měl kolikrát i písmenka na displeji vzhůru nohama, blikalo to, nedal se ani normálně vypnout atd.
Stejné pokusy samozřejmě i s rekordéry při úpravách menu do češtiny a zapínání dalších vypnutých funkcí.
Nikdy ale přehrátí FW stejným nemělo na nic vliv. To spíše opravili a upravili a pro vysvětlení řekli to, co si vymysleli nebo jim to nestálo za to vysvětlovat podrobnosti.
U přehrátí FW tím samým FM jde asi většinou jen o to, že se přehrají a default hodnoty v tabulkách, které jsou většinou mimo oblast toho FW v mašině.
Ale asi bych to udělal jen pro kontrolu, jak už bylo psáno a začal studovat zdroj - zvlnění a stabilitu různých napětí. Mám zkušenost i s tím, že stačilo vyměnit zrovna ten nejmenší elyt (ten nejblbější a většinou na kontrolu poslední), co by měl vždycky v pořádku a byl klid.