Pre veriacich
Moderátor: Moderátoři
Nech sa paci-http://cgi.ebay.com/FUEL-SAVER-Skoda-Octavia-Felicia-Fabia-Yeti-Roomster-/260670225613?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb127fccd.Co nemaju Amici,maju Anglicania a este ovela lacnejsie a univerzalnejsie-v popise sa pise,ze je kompaktibilne s autom,motorkou, dokonca lodouEKKAR píše:Dudo - mají zpoždění, chybí jim tam "Sněžnej muž" s TSíčkem pod haubnou...![]()
![]()
Akurat ma zaskocilo,ze v popise chyba lietadlo
Ale já nevěřím, takže žádný takový magneticko-elektrický udělátko mi nesmí do baráku, natož do auta! Mám v dost živý paměti, jak to dopadlo, když si fotřík totálně oblbnut reklamníma kecama o úsporách paliva koupil do starý šáde "vířiče" v podobě dvou plastikových vrtulek určených k namáčknutí do difuzérů karbce - nejdřív mu nešly dovnitř a když už je tam se zástupem lítajících ku*ev okolo nacpal, tak s nima auto absolutně odmítalo jet. Jelo akorát na plnej kotel, pod tím ani pšouk... Fotr řádil jak černá ruka. A nejhorší prů.ser nastal, když se měly vyndat - ten podtlak je tak zalisoval do hrdel, že nakonec jsem musel vzít vercajk, karbec ze šáde kompletně vykuchat a "vrtulkovířiče" vypálit trafopáječkou ven... Myslím že dostat tenkrát fotr nebo já ty výrobce podobných nesmyslů do ruky, nedopadli by dobře...
A kutilmile - nelituju tě