Co je s Perendevem???
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
Crifodo píše:odkláníte mi vlákno od původního tématu. Nechci řešit objevování neznámých fyzikálních principů, zajímal mě po x letech výsledek práce té kanceláře toho pána v Hlohovci a co na to EU legislativa, která jinak hlídá všechno včetně multikulturních práv.
Nevím, jak EU legislativa, ale vím, jak se k tomu Fostacu postavila ta česká.
- Přílohy
-
COI.jpg- (159.15 KiB) Staženo 240 x
Prostě nabízela za peníze (údajnou) protihodnotu, a já se ptám jestli někdo neví, co je s firmou, jestli měla zákazníky a jestli to řešily příslušné orgány.
Na teoretizování o vesmíru si prosím tě založ svoje vlákno, jo?
já nemluvím o důvěře. Když někdo konečně dokáže, že to nefunguje, tak nebudu proti. Teď to je ale v takovým stavu, že na netu je o tom spousta informací a jedna půlka lidí tvrdí že to funguje a druhá že to nefunguje. K tomu se přidává 10% lidí kteří to postavili a údajně jim to fungovalo a oproti nim je dalších 10% lidí kteří to taky postavili ale údajně to nefungovalo.
Jak jsem řekl nejsem génius přes fyziku, takže v tomhle stavu nechci ani říkat že to 100% funguje, ale zase nechci na základě mých fyz. znalostí okamžitě říkat že je to nesmysl.
Crifodo:
já jsem nerozebíral tu konkrétní firmu, ale samotný magn. motor. Firmu neznám.
Hlavně se nezlob že se ti trošku zaplnilo vlákno do kterýho by stejně doteď nikdo nic nenapsal
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To, že někdo na netu tvrdí, že mu to funguje, nech tvrdí. Má právo se svobodně vyjadřovat i když blábolí.
Jestli tomu věříš, je tvoje věc. A jestli chceš dokázat funkčnost, tak ji dokaž ale nevymlouvej se na nedostatek některých komponentů. Sehnat se dá všechno.
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
To nechce říkat nikdo, kdo umí trochu používat hlavu, protože v realitě není na 100% nikdy nicMirrA1 píše:...takže v tomhle stavu nechci ani říkat že to 100% funguje...
Co se týče původního dotazu Crifoda, tak si myslím, že dotaz si ani nezaslouží odpověď, jelikož celý ten "výrobek" je mírně řečeno fiktivní.
tomasjedno: tak to je jasné. EUsvaz se tváří, že ho to nezajímá, má dost starostí s kikánskou kulturou a měřením poloměru křivosti banánů. Česká inspekce strčila alibisticky hlavu do písku, protože firma ucukla a nenabízí, kde není žalobce, není soudce.
Amarok: ptám se kvůli minulosti se zřetelem k budoucnosti. LTO, kampeličky, fotovoltaika. Dneska firma uplete, zítra legislativa s politováním zjistí, že zaspala, pozítří mi to zk. stát jako daňovému poplatníkovi dá sežrat na daních.
Kdyby se tomu fostacu podařilo oškubat nějaké hejly, dřív než se nějaká inspekce probere, státní orgán zjistí, že akcie byly převedeny na duševně nemocnou babičku a ta účet propila nebo tak něco. Příkladů je dost.
Podstatné je, že to legislativa pořád umožňuje, je dobré to vědět.
Re: Co je s Perendevem???
Crifodo píše:Nevíte někdo z okolí Hlohovce, jak dopadl nadějný prodejce těch 100 kW agregátů do domácnosti i do průmyslu? kolik prodal licencí? Nějaký uživatelský ohlas?
Jedného času som zvažoval zájsť do elektro predajne BIBO a informovať sa o tom zázraku, ale nejako som nenašiel vôľu ( aby ma náhodou nehnali palicou, čo si to dovoľujem, vyzvedať obchodné tajomstvo
Najlepšie ak im napíšeš mail a v prípade nejasností, taktiež dať podneť na SOI a počkať si na ich záver.
Mal som teoriu o tom, že je to pravdepodobne len elektromotor, zotrvačník a nejaký generátor, ale rovnako by tam mohol byť aj dieselagregát
- kevin_mitnick
Zaver si udelejte sami
- kevin_mitnick
procesor píše:Ten musí byť bohatý ako Bill Gates, alebo blbcov je veľmi málo?
Blbcu je dost, ale ta cena 600€ (asi 15000 CZK) je na vetsinu typickych klientu techto "zazraku" prilis. To je tak cca real prumerny plat na Slovensku. Ti spis naleti na neco za 60€ (treba http://www.hammacher.com/Product/78387?refsku=74978&xsp=2&promo=xsells )