DVD rec. LG RH-278H
Moderátor: Moderátoři
DVD rec. LG RH-278H
môj DVD rec. je asi mesiac pred skončením zaruky a asi pol roka sa na nom veľmi nepravidelne prejavuje jedna chyba a to dosť zavažna. ak stlačim tlačidlo OPEN/CLOSE tak podavač disku sa vysunie len trochu tam zotrvá a opeť sa zasunie. tuto zavadu neodstraním ani resetom pristroja ani odpojením od napajania. DVD ak necham pol hodinu zapnute tak potom už všetko funguje uplne normalne.
určite to budem riešiť uplatnením zaruky, sranda ale bude ak sa im to v servise neprejaví a mne to pride domov neopravené, preto som si pre istotou natočil aj video a tu je odkaz.
http://www.stream.cz/video/527854-prejav-zavady-dvd-recorder-lg-rh-278h
stretoli ste sa s touto zavadou už niekto ?
ďakujem za názory.
Dej to do reklamace, vymění ti asi mechaniku, protože nechtějí většinou nic spravovat (jsou to měniči). Reklamuj to tam, kde jsi to koupil.
ďakujem , za odpovede, ano mechaniku(y) som v ruke mal , DVD playeri servisujem ak sa niečo objaví od známych boli už vady mechanicke aj elektronické. tato zavada na mojom recordery je ale asi najskôr razu elektronickeho, okrem spravania ktore je na videosekvencii to urobí niekedy aj "psí kus " a to že napíše OPEN ale nevysunie podavač disku. čili niečo veľmi podobne ako píše cabernet. jj ano mate pravdu šupnem to do zaručneho servisu, o tom že oprava bude najskôr vymena mechaniky alebo prepalenie firmwaru s tým počítam. potom napíšem tu na forum čo uviedli do servisneho listu.
rozmýšlam aj nad tým že do krabice s recorderom pribalím aj CD disk s videosekvenciou ako dôkaz že sa zavada naozaj prejavuje....
Ďakujem