Sháním dokumentaci k BM595

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Teslatron
Kontaktovat uživatele:

Sháním dokumentaci k BM595

#1 Příspěvek od Teslatron »

Zdravím,
dostal se ke mě již před pár lety BM595. Bohužel neměřil a jen mu skákaly náhodné hodnoty proto jsem jej odložil a dnes po nějaké době se k němu dostal. Při zapnutí mě ale čekalo nemilé překvapení, že nenaběhl display, tak jsem otevřel víko a zjistil, že je přepálená pojistka u zdroje. Řekl jsem si, že by to bylo možná proudovým nárazem při nabíjení baterie kondenzátorů co tam jsou, ale nová pojistka odešla také. Chtěl bych tedy poprosit jestli někdo nemáte schema k tomuto stroji. Přece jen je lepší vidět než to dělat na slepo.

PS: Hledat, jsem již použil. Bohužel odkazy ve starém vlákně jsou již nefunkční a strejda google mě také nepotěšil.

Láďa
SERAFIN

#2 Příspěvek od SERAFIN »

Tiež vlastním tento prístroj, schému nemám mám iba techn.popis a návod
Nepoužívam ho,lebo nemám orig.káble a tie čo som si vyrábal asi to nie je ono,lebo nemeria dobre malé kapacity a velké odpory.
ok1hga

Re: Sháním dokumentaci k BM595

#3 Příspěvek od ok1hga »

co takhle goooogle !

návod:
http://62.84.148.21/tesla/BM595.pdf

a tady další:
http://62.84.148.21/tesla/BM595.rar
pozor velikost 24MB !!!
SERAFIN

#4 Příspěvek od SERAFIN »

presne toto mám,ale schéma ktorú chcel tam nie je...
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Všechna zařízení , u kterých si nejsem jist , zvláště ta s přerušenou pojistkou , spouštím přes žárovku . Pak lze něco naměřit i když má třeba jedna větev velký odběr .
Teslatron
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Teslatron »

Děkuji za rady a manuál, jsou v něm zapsány některé kontrolní body, které se budou hodit při opravě měření samotného za předpokladu, že závada na zdroji mi neoddelala veškerou logiku co v tom je.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“