Kupa pouzivaneho monitora BENQ

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dudo02

Kupa pouzivaneho monitora BENQ

#1 Příspěvek od dudo02 »

Zdravim.
Chcem si kupit monitor ku PC ,ktore pouzivam ako mediacentrum a pozeram a nahravam cez neho filmy hudbu.Zatial mam CRT monitor.
Monitor ,ktory chcem kupit ma 5 rokov a je za cca.40euri.Je funkcny,no ja neviem,aku zivotnost ma taky kus elektroniky...Samozrejme neocakavam nijaku jednoznacnu odpoved.Monitor by som po kupe rozobral,preventivne premeral popr. vymenil elity...Myslite,ze by mohol nejaky ten cas este posluzit?
Konkretne tento--http://benq.katalog-monitorov.sk/monitor/benq-fp-731/.
KUBO

#2 Příspěvek od KUBO »

Benqi trpeli na studenaky tak ho rozober a prepajkuj hlavne okolo invertora.tu na foru je ohladom tychto monitorov popisane dost. aj ja osobne mam doma jeden zo zberneho dvora a po oprave ide uz pol roka denoden.
petr1991

#3 Příspěvek od petr1991 »

Presne tak, ked tam das kvalitne elyty a preletujes spoje, este by nejaky ten rok mohol sluzit. Teda ked ma podsvietenie jasnu bielu farbu. Keby bolo nahodou tak doruzova (ruzovy nadych), trubice budu pred koncom zivotnosti. Ale to by nemali byt, ak ten monitor nebezal nonstop . :wink:
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Ak si z Bratislavy, tak ti za 35 predam FP71G uz s opravenym podsvietenim. Akurat k nemu nemam VGA kabel.
dudo02

#5 Příspěvek od dudo02 »

No ja som prave az z druhej strany-Kosice a v cene je uz aj cesta za monitorom-140km.Preferujem osobne prevzatie a vyskusanie.A Monitor je funkcny-so vsetkymi kablami.
Ale dakujem za ponuku.Pokial by si tam pribalil VGA kabel(neviem cenu) a vosiel by si sa aj s kurierom do 40eciek,tak by sme sa mozno aj dohodli :)
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Neposielam.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“