Škoda Felicia COMBI r.v.1997
Moderátor: Moderátoři
Škoda Felicia COMBI r.v.1997
Felícia
Nové tesnenie pod hlavu,sacie a výfukové potrubie nové uťahovacie šróby na hlavu( sú dosť drahé) ,práca no 8000Kč to je asi dosť .Práca tak za 50 až 70 €. Skús nejakého lacnejšieho automechanika a servis vynechaj z hry.Sú moc drahý.
Edit:kámošom to robím lacnejšie
podle mě je felicie i v dnešní době váborný auto a hlavně spolehlivý a lacinný díly.
prasklo těsnění pod hlavou, a bylo nutno jej vyměnit a rovněž přebousit
hlavu motoru, musí se to srovnat, Pokud se dobře pamatuji tak cena byla
do 10000 Kč , (přebroušení, těsnění, výměna oleje, výplach motoru,
nová chladící kapalina atd). Takže se mušíš rozhodnout. A to jsem to neměl ve značkovém servise.
Jarda
Re: škoda felicia COMBI r.v.1997
555 píše:prosím vás mám feliciu combi s motorem 50KW,jednobodový vstřikování.bylo ted v servisu a naznali že je potřeba vyměnit těsnění pod hlavou a ubrat hlavu.celková cena prej 8000kč.je to možné?stačí udělat tohle nebo je tam na výměnu něco víc.předtím než to šlo do servisu to normálně jelo,ale nechalo mě to na cestě,z motoru šla pára.
je to předražený,
srovnání hlavy cca 500-700kč, tesnení hlavy cca 150,- šrouby pokaždé nové jít nemusí, pokud nejsou rezaté nebo natažené, jinak sada šroubů cca 500kč,-
sundání hlavy hodina práce...
Tomikt píše:555 píše:prosím vás mám feliciu combi s motorem 50KW,jednobodový vstřikování.bylo ted v servisu a naznali že je potřeba vyměnit těsnění pod hlavou a ubrat hlavu.celková cena prej 8000kč.je to možné?stačí udělat tohle nebo je tam na výměnu něco víc.předtím než to šlo do servisu to normálně jelo,ale nechalo mě to na cestě,z motoru šla pára.
je to předražený,
srovnání hlavy cca 500-700kč, tesnení hlavy cca 150,- šrouby pokaždé nové jít nemusí, pokud nejsou rezaté nebo natažené, jinak sada šroubů cca 500kč,-
sundání hlavy hodina práce...
Biznis...
Chci ho rozebrat aby zbyl čistej hliník.(věci jako alternátor,startér)si schovám).
a jen tak pro zajímavost,kolik váží včechen hliník z motoru felcky celkem?