DVD Tesla DVX500, nejde obraz

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
555

#16 Příspěvek od 555 »

vylezlo z toho komu to patří že se dívali na film,obraz začal nějak blbnout,takže mačkali něco na ovladačí,neco v menu se pokoušeli štelovat a pak se obraz vytratil úplně.tak nevím jestli je to v menu jen blbě nastavené :roll: ?ale zase když nejde obraz ani přes cinch,ani scart tak nevím.přes S-video jsem to nezkoušel.nemám kabel.Zkusil bych reset jeslti by to pomohlo,ale nevím u tohohle typu jak ho provést :(
dargon

#17 Příspěvek od dargon »

ahoj a nema dvdcko nahodou Pb,Pr,Y vystup? pac jak to na nej prepnes tak automaticky ti nejde zadny jiny vystup a vetsina tv to nedokaze zpracovat . pokud mas tak zkus si vzit nejaky lepsi LCD a propojit a mohlo by ti to naskocit :) a pak jen v menu prepres zpatky.. ale nebo pokud mas manual s obrazkovym navodem tak podle obrazku mackej na DO a taky se ti to podari :) parkat sem to uz zkousel :)
555

#18 Příspěvek od 555 »

ahoj ano ten výstup má.možná že si na to přišel,ale nemám doma LCD abych to s tím rozhraním připojil.jedině poslepu ale zas nemám obrazový návod.a menu u tohoto dvd jsem nikdy neviděl právě,takže z paměti byxch to učitě nezvládnul :(
dargon

#19 Příspěvek od dargon »

podivej se zezadu na stitek co je to presne model pac DVX500 sem nenasel na netu tak to mozna je trosku jinak :) pak by sel najit i ten manual
555

#20 Příspěvek od 555 »

dargon píše:podivej se zezadu na stitek co je to presne model pac DVX500 sem nenasel na netu tak to mozna je trosku jinak :) pak by sel najit i ten manual

jo díky omlouvám se moc je to typ DVX5600.ale musím tě pochválit přišel jsi na to.mám tady Telku LCD s nefunkčním podsvitem.telku sem dnes složil a zkusil to dvd připojit přes ty výstupy Pb....,atd.a najednou obraz se ukázal :lol: přepnul jsem v menu na RGB výstup a už to valí přes scart.nemá chybu děkuji opravdu moc.toto by mě fakt nikdy nenapadlo :)
dargon

#21 Příspěvek od dargon »

tak hlavne ze to pomohlo :)
555

#22 Příspěvek od 555 »

jojo pomohlo. :) opravdu diky moc :)
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “