Mám tento TV na stole s takouto chybou.Po zapnutí TV nabehne na chvílu a asi po cca.8 sekundách kedy ako sa vypne do Stby a začne blikať LED a to v poradí 5x3x11x2x.Respektive sa vypne do Stby a nič sa nedeje.Napetia na zdroji vyzerajú v poriadku.Aj obraz sa ukáže niekedy ak o to nevypne skôr.Zdá sa ,že je trochu dočervena akoby už bola slabšia obrazovka.S týmito šasi nemám skúsenosti.Tak preto sa pýtam či sa tu neobjavuje nejaká typická chyba,resp.či sa nedá nejako odpojiť nejaká ochrana,aby to nevypínalo resp.či to nerobí nejaká ochrana .
Model by som doplnil,len štítok na zadnej strane je odlepený a na šasi som vyčítal len to šasi.Ale je to velká bedňa s obrzovkou A68 LG-Philips.Skúsim ešte či to tam niekde nenájdem.Ug2 som skúšal pridať,ale nepomohlo to.
Samolepka (s modelem telky) bývá někdy u PHILIPSů ještě na obrazovce (samozřejmě - kromě typ. štítku výrobce obrazovky) A ten model bude pravděpodobně tak nějak: 29PTxxxx/xx -
Honza - kokúň
__________________________ Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Bude to niečo také.LED blikne ako som písal 5x potom pauza 3x pauza 11x pauza a 3x a tak dookola.No neviem na čo sa mám zamerať.Niekde na nete som čítal,že poruchu s týmito kódmi spôsobujú nejaké 2 odpory 1 Ohm z nejakého LOPT obvodu(výstupu ,ale neviem čo to je.Asi som blb,ale tieto telky velmi nerobím.