SET TOP BOX UNIVERSUM
Moderátor: Moderátoři
SET TOP BOX UNIVERSUM
UNIVERSUM
DIGITAL
DVBT-RECEIVER
SER.NR.: 050604254
vůbec nevím jaký to je typ.potřebuji přehrát na něm firmware.Ale nevím jeslti to jde pouze přes RS232 u set top boxů.a pokud možno aby bylo menu v češtině anebo apsoń v angličitně a ne v němčině jak je tomu doposud.
může někdo poradit?
nevim prave jestli se da i do set top obxu stahnout napln a pak ji tam pres RS232 nahrát a nebo v tomhle případě je to jako u satelitu přes Jtag?
Ale dekuji mnohokrat za tuto stranku
a prosim vas ten kabwel RS232 má být zapojen taky tak že stací pouze 5-5,
2-3,3-2.?? vidim ze uz kabel musi mit na jedne strasne koncovku samce a na druhe strane samici.
-----------------------
poradte mi nedko prosim s tim jak mam vyrobit ten kabel.vim ze potrebuji samce a samici a to zapojeni pinu nevim.jeslti opravdu staci prehodit pin 2-3 a pin 5 proti 5 anebo jinak?
V menu satelitu jsem se dostal do nastaveni (kde se maji jako u kazdeho set top boxu ladit ty kanály,ale mě to tam dá možnost výberu satleitních družic (hot bird,Astra 19,2E.atd.....)coz nechapu kdyz jeste na prednim panelu je napis DVB-T receiver.je mozne ze sem nekdo natlacil firmware pro satelit?
typ 2611 má vzadu jjinou koncovku na digitalní výstup.
Počítam s tím že kabel i pro tento kabel bude stejně zapojen že?
je tam také v návodu psánou nullmodem kabelu poměr 1:1
-----------------
tak jsem zkusil ten update firmware (typ 450a)a po zapnutí set top boxu me zustane na TV jen zakouslá tabulka bez písmen a čísel.
já vlbec nemůžu přijít na to jakej je to vlastně typ set top boxu.Podle návodu na té stránce výše vypadá každej stějne.Zkoušel jsem i přes google najít typ toho setaku podle typu procesoru ale bez úspěchu
------------------
prosím vás potřeboval bych jeslti to jde nahrát do tohoto krámu přes JTAg firmware.je to typ UNIVERSUM 450.
anebo stačilo ale to nevím jeslti jde i přes RS232 nebo přes JTAG,ale prostě nějakej pomocnej program kterej by přes rozhraní RS232 smazal celej obsah paměti v tom setaku a pak se tam nahrál ten originální firmware.ten jsem našel na stránkách výrobce
-------------------
poradí někdo prosím?
Po sobě následující příspěvky sloučeny.
Hill
555 píše:aha dekuji moc.takze zapojit vsecky piny vlastne proti sobe.
Nullmodem RS232 je kabel krizeny takze tvoje zapojenie 1:1 nieje nullmodem .
Vypada to takto :
Konektory si kupis, na prepojenie ti staci aj RJ11 telefonny kabel kde 2 zily pouzijes ako uzemnenie GND (5 pin) a dalsie dve na prepojenie pinov 2 a 3 medzi sebou .
Zase gino pise co tam ma po nemecky ze nepouziva sa Nullmodem kabel ale zapojenie RS232 1:1 , ty pises ze v navode mas nullmodem co uz je ale krizeny kabel .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .