HP Compaq nc6000 nejde zapnout

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Bezny

#31 Příspěvek od Bezny »

Po pár měsících jsem se taky stal obětí problému. Domácí NC6000 začal vykazovat počáteční stadia jevu, tj. mrznutí za jízdy, start někdy OK, jindy typicky jen LEDky, bez displeje, větrák na pár vteřin zavětral a konec. Po pár základních testech SW jsem se dál na nic neptal a přikročil k akci, tj. proletování MAX1987. Nemám patřičné vybavení a tak jsem použil horkovzdušnou pistopli STEINEL, s elektronickou regulací a pomocí alobalu vytvořil přechod na Cu trubku světlosti 8mm, aby to fuňelo bodově. Teplota lehce přes 350C a MAXe jsem potřel před tím roztokem kalafuny v lihu. Po složení vše OK, uvidíme jak dlouho to vydrží.
Video jak na to je např. zde:
http://www.youtube.com/watch?v=N9dQ1gCN3PU
Duvsan

#32 Příspěvek od Duvsan »

Ja som pred časom podobne dopadol s ACER-om 223 X. Poskladal som si ho po častiach, včetne displeja, HDD, RAM, vypalovačka (LG T10 - tuším), pár mesiacov som si ho užíval, zrazu zhasol za jazdy. Naštartoval, zhasol. Potom zhasol ešte než nabehol systém. Rozobral som ho a "zaujímavé" diely predal. Keď som toto čítal, je mi smutno, aký som bol sprostý, že som sa o niečo aspoň nepokúsil. Zdalo sa mi to priveľké sústo. Tak mi treba.
fero5787

nc6000

#33 Příspěvek od fero5787 »

zachy píše:Opravim MB k HP NC 6000. ICQ 151869990

Je to ještě aktualní?
Dík
fbko@volny.cz
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“