CRT Sony KV-29C1K, chassis BE3D - vypadává obraz
Moderátor: Moderátoři
CRT Sony KV-29C1K, chassis BE3D - vypadává obraz
Předem dík za odpovědi.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V s.m. by to nešlo posunúť?
U mě to byla modrá, dá se to taky vypozorovat tím, že po tom, co to přestane blikat se pustí nějaký hodně modrý / zelený/ červený obraz a čeká se při kterém zase blikat začne. U mě to blikání spolehlivě spustilo bledě modré EPG od Mascomáckého satelitu.
Jamjam píše:Jsou to položky BlueCutOff a GreenCutOff, já si takhle na BE-3D oddálil konec. Poté co jsem proměřil celou bednu abych zjistil, že je vše v pořádku a je unavená obrazovka jsem laboroval hodnotami odporů na větvi Cutoff (značení 1/k), bohužel vše bez výsledku, až jsem nakonec otevřel servisní menu a tam na mě hleděly tyhle položky. Dá se to hlídání úplně vynout, ale rozjedou se barvy, musí se to doladit, ať se na to dá dívat.
U mě to byla modrá, dá se to taky vypozorovat tím, že po tom, co to přestane blikat se pustí nějaký hodně modrý / zelený/ červený obraz a čeká se při kterém zase blikat začne. U mě to blikání spolehlivě spustilo bledě modré EPG od Mascomáckého satelitu.
Pokud si pamatuju, tak je v s.m. možnost nastavení úrovně jednotlivých barev RGB. Takže tímhle pak barvy doladit?
Blikáním myslíš vypadávání obrazu nebo jenom třeba jedné barvy?
A ty barvy se doladí v té samé nabídce, už nevím přesně ale jsou to myslím Green, Blue, Red Gate. (jedna z těch barev tam není a zesiluje se ubráním obou ostatních)
Zbytečná citace celého předchozího příspěvku, vymazáno. Používej tlačítko "zaslat odpověď".Killroy