Hladám schému BENQ FP93G

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kptFRENK

Hladám schému BENQ FP93G

#1 Příspěvek od kptFRENK »

Viem že táto téma tu už bola,ale tu schému by som fakt potreboval. Pomohla by mi pri oprave.Dakujem. :pray:
KUBO

#2 Příspěvek od KUBO »

a čo s tým máš,napíš a možno pomôžeme
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od CZJKP1 »

A co něco podobnýho na eserviceinfo.com, o5 jsou tam podobné BENQ čka sám mám BENQčko ale taky jinej typ FP767-12
kptFRENK

#4 Příspěvek od kptFRENK »

Páni,dakujem Vám za Vasu ochotu,pomost pri oprave,ja som ten monitor ešte nemal ani otvorený.Mám tu jedno vlákno rozrobene,C445 VN trafko,dokončim jednu robotu,pustim sa do druhej,ačo sa týka monitora,zapnem,zelena led svieti,plocha ČÁRNA ,po 2 sek. aj ta ledka zhasne.Prosím Vás,neradte mi dopredu čo mám,čo nemám,atd.ked si nebudem viect rady,tak Vás o to poprosím,alebo asi iste otvorím nove tema,tam kde patri.Velmi pekne Vám dakujem,ja len tu schemu,lebo najprv čítam,potom robím,ačo je popsute,nepokazím.Neurazte sa prosim. :agree:
Naposledy upravil(a) kptFRENK dne 10 lis 2010, 16:08, celkem upraveno 1 x.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Neboj sa, nikto ti s tymto radit nebude, pretoze sa tu tento problem riesi stale dokola.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“