Internet Explorer 8 vs. Internet Explorer 6

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

Internet Explorer 8 vs. Internet Explorer 6

#1 Příspěvek od CZJKP1 »

Ahoj Aiťáci, administrátoři

Dnes si práve známý postěžoval, jak pomalý je IE8 na jeho ,,šunce,,. On se mu nainstaloval autom. aktualizacemi.

Již dríve jsem štoural ve složce windows, a prohlížel skryté zajmavosti ale dnes vám posílám unikátní screen, a nevím, jestli jsem vlastně objěvil afriku, nebo ameriku. A už vůbec nevím jestli je to plnohonotný, já používám 8čku

scren jedna - kde se skrývá původní šestka?
screen dva - důkazem tomu opravdu je, spuštěné oba
Přílohy
ie.JPG
(237.2 KiB) Staženo 133 x
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od CZJKP1 »

....
Přílohy
IE1.JPG
(170.55 KiB) Staženo 110 x
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od CZJKP1 »

Nebo že by jen osmička z původním vzhledem??? :D
Přílohy
IE12.JPG
(205.03 KiB) Staženo 122 x
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Explodér zůstává v systému, i když se nainstalí novější verze. Ta samá zkušenost z Widlí XP s Explo-sajrajtem 7 a 8. Nejjednodušší je nepoužívat automatické aktualizace, ale stažení a instalaci aktualizací povolovat po předchozím upozornění ručně - a vybírat si, co vlastně povolím nainstalit.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
p32

#5 Příspěvek od p32 »

Nechápu lidi, co mají zapnutou automatickou aktualizaci woken. Nikdo neví, co se aktualizuje a proč a kolikrát to samé dokud to není 🤐 tak, že je to horší jak SP1 s virama.
IE8 ve woknech XP se dá normálně odinstalovat a pak funguje zase IE6. Pro fajnové stránky atd. je lepší použivat FF.
IE8 je optimalizován pro W7, pro XP je to superzpomalovač ! Ve W7 jede parádně.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ZdenekHQ »

Trošku se přidám - proč po mě instalace Adobe Readeru na starší mašině chce update IE, jinak skončí ? Proč spolu poněkud podivně souvisí prohlížeč IEnetu a pdf, když stejně jedu na Firefoxu ?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
hafca

#7 Příspěvek od hafca »

A proč používáš Adobe? Jinak to nejspíš souvisí s nějakým pluginem, který umožňuje čtení pdf přímo na webových stránkách.
Adobe jsem přestal používat už dávno, je to nabobtnalý žrout systémových prostředků. Místo něj používám Foxit PDF Reader a naprostá spokojenost.
Edit
Navíc má tu výhodu, že je zadarmo.
Naposledy upravil(a) hafca dne 13 lis 2010, 12:00, celkem upraveno 1 x.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
p32

#8 Příspěvek od p32 »

Nechci nikomu vnucovat svůj názor, ale IE8 a Acrobat Reader bych na XPéčkách odinstaloval.
Místo toho bych používal jen IE6 (kvůli bankám), na vše jinak FF a na prohlížení PDF souborů PDF-XChange Viewer z http://www.tracker-software.com/product/downloads. Český je tuna http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... wer-pro/?g[hledano]=PDF-XChange%20Viewer%20&g[oz]=2.04102
PDF-XChange Viewer mám český, má daleko více možností než AR a funguje na pomalém i rychlém PC, na XP i na W7. Dokonce bych si dovolil tvrdit, že s ním i někteří uživatelé konečně pochopí, k čemu je PDF prohlížeč. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“