Není to jen problém Irska, je to problémy celé Evropy
Moderátor: Moderátoři
PLV píše:Bipolare, pokud jsi štastnýa ke štěstí ti stačí cestovat a koupit si pomeranče, tak je to dobře. Ale pamatuj, že tvoje štěstí může velice rychle skončit. Můžeš onemocnět těžkou nemocí, na léčení které spotřebuješ veškeré finannce, můžeš o finanace přijít i nějakým podvodem. A pokud jsi mladý, tak si uspoř na důchod pořádnou sumičku. Pokud se zde nic zásadního nezmění, tak vlády řízené velkokapitálem ti k důchodu moc nepřispějí. To by tak scházelo, aby se jim sáhlo na miliardy a stovky milionů majetečku.
PLV, mrkni se na můj profil a pak něco piš.
Od roku 1992, jsem v invalidním důchodu a musím denně brát 8 prášků které mne příjdou ročně na 4000kč a přesto svůj názor na posledních 20 let nemám důvod měnit.
Dnes mám již pochopitelně starobní důchod.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Většina levicově smýšlejících jenom natahuje ruky, státe dej příspěvek na to a na to, a to by mělo být zdarma. Jenom si nějak neuvědomují, že stát žádný peníze nemá, a když někomu něco dá, druhému to musí sebrat plus výdaje na aparát.
BIPOLAR píše:Carel, já nevím kolik stála tehdy na Západě elektronika, ale hlavním kritériem by měl být "nákupní košík" v poměru k výplatě.
To je jasné.Dělal jsem stejnou práci,jako Angláni,Němci,nebo Rakušani.Já měl dietu 20 USD a oni 100-140 USD.Ale chci říci,jak se na celém světě ceny změnily od té doby, díky technologiím.
http://finweb.ihned.cz/c1-48179920-reck ... i-sliby-eu
"Restrukturalizace dluhů v podstatě znamená vyhlášení státního bankrotu"
To všechno pod několikaletým pečlivým dohledem eurokomisařů... asi to jsou lidi na svých místech.
To čo sa deje analytici odhadovali už pred časom. Je to sice hazard, ale spomínalo sa, že európa sa musí tiež zapojiť do menovej vojny, lebo na tom stráca voči Číne a USA. Čína drží podhodnotenú menu, Bernake rozhadzuje z vrtuľníku USD, tak európe zostáva jediné, strašiť defaultom jednotlivých krajín. A tak nejak rozumne, na jednej strane oslabovať euro, a na strane druhej dávat pozor nech nejaká krajina ozaj neskrachuje. Ako sa im to podarí uvidíme v ďalších dňoch, týždňoch, mesiacoch.
Však si všimnite, ako sú kauzy dávkované. Ticho ticho a zrazu obrovské bombardovanie tým istým dokola, v takej miere, že aj ľudia čo noviny a TV nesledujú nečítajú, vedia že Atény, Dublin atď majú problémy. A potom to na čas utíchne. Napr. celé leto(alebo tak nejak) bolo o grécku totálne mediálne ticho, pravidelne boli chválený za škrtanie, úspory, až človeku prišlo že za týžden vyriešili problémy ktore vznikali 30 rokov. A k tomu tam boli každodenné demonštrácie....
...bude nový diplomatický sbor EU, na jehož provoz nebudou peníze. S jeho vytvořením počítá Lisabonská smlouva. Má v něm působit zhruba 8000 lidí, z nichž bude přibližně 1200 diplomatů. Rozpočet sboru dosahuje téměř 230 miliard korun.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee