Výběr myčky
Moderátor: Moderátoři
Výběr myčky
věřím, že hodně z vás má různé zkušenosti s opravami myček. Chci manželce na vánoce udělat radost a koupit myčku. Poraďte prosím, kterou značku případně i model vybrat a kterým se z kvalitativního hlediska vyhýbat obloukem. Na trhu jich je hodně a o jejich kvalitách zpracování zatím nemám přehled.
Sháním vestavný typ, výška max. 81,5cm a šířka 45cm
max. cena do 13 000,-
Předem díky za rady
případně o málo levnější verzi: http://www.levneelektro.cz/p10857-mycky ... -55m551-eu
Variospeed, aquastop se zárukou na celou dobu provozu, Aguasensor (optimalizuje spotřebu vody dle stupně znečištění nádobí). Podobnou vybavenost za stejnou cenu nabízí samozřejmě i Bosch. Něco jako je Gorenje nebo Fagor vyjde cenově skoro nastejno, ale tohle je o třídu výš. Miele jsem raději obešel, nezaplatil bych ho..
Když už jsme u tohoto tématu, uvítal bych přímé zkušenosti s nějakými internetovými obchody na bílou techniku. Negativní i pozitivní. Tzn. kde zásadně nekupovat, přístup k zákazníkům, lhůty a sliby, doprava do bytu a tak. A pokud by to sem zcela nepasovalo, vlákno bych rozdělil a tyto příspěvky přesunul jinam..
Kdyby neprasklo jedno lanko zavírající dveře, které ani po dvou a půl měsících urgencí nemůžu ze skladu ND vyrazit, byla by dál vestavěná a dál by myla.
Když jsem obhlížel, co vypadá solidně za rozumnou cenu, skončil jsem u značky Brandt. Zatím dobrý. Jen má hadice vyvedené opačně, než Ardovka a technik, co ji přivezl, ve snaze připojit vodu hadicí, které pár centimetrů chybělo, vytrhl potrubí teplé a studené vody z držáků na stěně za linkou, ty teď visí dolů a bez demontáže linky je nenacvakám zpátky. Škoda, že jsem u toho zrovna nebyl, to bych mu to dal opravit a předělat hned. Ještě, že se u nich našla hadice na vodu o metr delší.
jirkati píše:.... Naše voda dokonce umožňuje mytí bez soli, takže i tento náklad odpadl.
Tiše závidím. Kdybych u nás spadl do vany, pak se o vodu odřu.
Taky se začínám ohlížet po jiné, už jí máme přes 10 let a začíná mít svoje mouchy. Jenže já bych potřeboval myčku, která je hodně nízká. Maximálně 80cm, raděj ještě o jeden nebo dva cm nižší. Je pod linkou a nad ní bych potřeboval dostat indukční varnou desku, ale chybí mi tam několik cm. Neví někdo na jakou minimální výšku se dá dostat po odebrání horní desky?