este jeden prispevok .... stiahol som si schemu a zistil ze je tam aj 3,3V napajanie, akosi som zabudol na fakt ze dnes je tato uroven coraz viac rozsirenejsia . Meranim som zistil ze tych 3,3 tam je ( skoda , radsej keby nebolo

) a tak som to uz chcel zabalit ked som len tak este zo zvedavosti tukol do DO . TV bol na stole a bol v rezime stby ... a zrazu som zacul ten znamy zvuk horizontalu . Nabehol na 1-2 sekundy a vypol. Musel som ho vypnut zo siete aby som ho zase nastartoval ( to uz som videl ze aj zbernica sda/scl pracuje naplno) , po niekolkych meraniach som zistil ze koncak vertikalu TDA8351 nebudi vychylovacky , bohuzial som nenameral ani ziadne V+ a V- budenie z procesora a tak som zase pri nom. Neviem preco zacal aspon trochu zit , mozno ze sa trochu "ohrial" pocas zapnuteho TV , alebo sa nejake urovne zdroja dostali trochu hore ( +5V ; +3,3V ? ) . Vyzera to vsak na jeho nefunkcnost . Pocas chvile ked pisem tento prispevok som TV mal vypnuty a tak este raz skusam zapnut a nastartovat - bez vysledku , procesor opat nepracuje .
Mimochodom k tomu co uz tu niektori z vas napisali :TV startuje ( ak startuje ) aj bez eepromky .