LCD Technika LCD40-107CE 40", Vestel 17MB22-2
Moderátor: Moderátoři
Protože přijít s problémem a doufat, zda někdo napíše co se kde musí vyměnit - tak to tady zkoušejí jen ti, kteří očekávají, že tady bez znalostí a zdarma získají radu k odstranění závady namísto toho, aby s tím mazali někam do servisu. A na to my si tu nehrajem, rozumíme si?
krny píše:tož teda kdyby někdo chtěl využít toto forum a pomoct obyčejnýmu plebejci s ušetřením peněz tak budu rád ...
A zase jsme u toho ....
Obyčejný šetřílek .... Šroubovák má, páječku má kámoš, ....
Spletl sis adresu
přesně tak to neni,ale jo ušetřit jsem chtěl,třeba bych si pak mohl koupit jinou postel pro malýho...na místo toho abych lezl po servisech a furt nic a mohl jít bud to za ním nebo do servisu z daným poškozením.kokun píše:krny píše:tož teda kdyby někdo chtěl využít toto forum a pomoct obyčejnýmu plebejci s ušetřením peněz tak budu rád ...
A zase jsme u toho ....![]()
Spletl sis adresu
jezevec píše:Nechápu, co tay furt meleš. Máš polámanou telku, sám tomu nerozumíš, tak ji dej opravit a to ostatní není přece tvoje starost. Jak si s tím servis poradí, je jen jeho věc, tak mě nevěš bulíky na nos.
jasný šéfe...já jen že když ti začne škubat třeba auto tak se dá zjistit něco co by si člověk měl zkontrolovat.a pokud nelze zajít s tím do servisu,jsou věci krteré lze sám opravit a věci ,které ne.šetří každej a je jedno kde.
S tymto pristupom sa stretavam coraz castejsie ... pri HDD/dvd rec Panasonic ktory vypisoval nejaky Error po zapnuti a vypinal sa tak servis vymenil mechaniku, zdroj a HDD ... dost pochybujem za na rok starom stroji to vsetko bolo vadne ale budis, vyrobca to tak chce mat tak sa ide podla jeho schemy opravy ...
A teda podotknem jednu malickost ze kvoli nafuknutym kondenzatorom a prepalenej poistke na urcitych seriach HP monitorov sa menia monitory za nove kusy nefunkcne 22" s vadou zdroja sa menia za uplne nove fullHD 23" .. ale to ono HP je kategoria servisu sama o sebe kto s tym robi tak vie svoje co sa tam dokaze udiat vramci zaruky .
Service bulletin vravi o vyrobnej vade zdroja a riesenie vymena za new model .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
krny píše:přesně tak to neni,ale jo ušetřit jsem chtěl,třeba bych si pak mohl koupit jinou postel pro malýho...na místo toho abych lezl po servisech a furt nic a mohl jít bud to za ním nebo do servisu z daným poškozením.kokun píše:krny píše:tož teda kdyby někdo chtěl využít toto forum a pomoct obyčejnýmu plebejci s ušetřením peněz tak budu rád ...
A zase jsme u toho ....![]()
Spletl sis adresu
V tomto tě naprosto chápu - kdo má dneska, z obyčejných lidí, peněz nazbyt (ani já!).
Ale když si přečteš např. toto vlákno a zamyslíš se nad tím, tak jsem tě (tím, že jsem tě nazval "obyčejným šetřílkem") ještě vlastně "ušetřil".
Tady by tě nazvali jinak - "píčusem z ulice":
Anonym píše:Nejlepší je radit všem píčusům z ulice jak si mají telku opravit! Chlapi,nespadli jste z jahody na hlavu?
Zkuste najít takovýhle fórum kde radí právníci!Najdete kulový!
Takže, asi takhle bys dopadl, kdyby ses s tvým dotazem (tak jak jsi ho dal tady) obrátil na skutečné profi-fórum
Ale zamysli se taky nad tím, co o opravách TVP víš (vlastně nic), zaštiťuješ se kamarádem (který to má opravovat) a očekáváš radu typu: vyměň odpor Rxxx a kondík Cxxx a telka ti pojede.
Ale jak už ti napsali kolegové výše - na rady tohoto typu rovnou zapomeň!
Pokud je ten tvůj kamarád tak dobrý (jak ho tu prezentuješ), tak ať si ten čas najde on a potom tu může diskutovat "na úrovni" - ale nejprve musí ukázat, co v něm je. Tzn. nejen chodit na rady, ale nejprve dokázat a prokázat taky pomoc jiným - a "vo tom to tady je" - kapišto
krny píše:je dobrej...ale lcd zkušenosti nemá tudíž neví co moje televize z tesca obsahuje a proto nemůže trávit čas brouzdáním po netu a hledáním už jen tím co by to mohlo být když si sám neni jistej.prostě by jsme potřebovali konkrétní odpověd.kdyby se někomu chtělo poradit,,jen mu chci usnadnit hledání,nic víc.
každopádně je hustý ,že když se někdo na něco ptá tak to musí každej proprat z jiný strany,a přitom o to vlastně nejde.
i kdyby to chtěl dělat sám z důvodu ušetření,a tady by mi někdo napsal co k tomu je potřeba a co kde hledat!!!!!!!!!
Nemá čas - obyčejná výmluva. Kdyby skutečně chtěl, tak si ten čas najde - jako ostatně většina těch, co sem chodí.
Takže "jenom" chceš odpověď typu: vyměň to a to - a pak už ti může být celé toto fórum ukradené
krny píše: co dodat rozumim.smazat.
Žádné mazání - "pro výstrahu" (jiným - podobným) ponechat