Problém s LCD monitorem Prestigio P171CS5D
Moderátor: Moderátoři
Problém s LCD monitorem Prestigio P171CS5D
Co takto pravidla ? zla sekcia, ziadny popis o co ide ... vypadava LCD monitor (vies co znamena sekcia monitory, TV ?), bez modelu monitora ocakavas aku radu ? keby si aspon znacku a vek monitora napisal, zacni vymenou napajacieho kabla medzi zastrckou a monitorom - v pripade(teda urcite) ze sa problem neodstrani tak to zanes do servisu nakolko dalsim postupom by si vazne ohrozoval svoje zdravie tak uz len kvoli tomu -
Este mozes skusit aj vymenu PC a signalneho kabla (ten medzi PC a monitorom) a v pripade ze nepomoze tak
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
Povecsine zdroje Delta, FSP s kondikmi XUNDA, CapXon a TEAPO su v cudu, v LG som videl pekne nafuknute kondiky SAM YOUNG ale pouzivaju tu znacku dodnes tak neviem co od toho cakaju .
Pokial monitor este ide tak ten servis bude lacnejsi , ked uz nepojde zapnut vobec tak to bude drahsie a preto nechapem preco ludia trapia elektroniku az do uplneho konca - sa nikdy nepoucia lebo ich caste vyjadrenia su take ze ved to blblne uz 3 mesiace tak co len v poslednej dobe sa to vypinalo kazdych 10 minut a potom to uz bolo mrtve uplne
Na take popisy zavad som zvyknuty v servise od zakaznikov ze zmizne mi plocha s ikonami a mam tmu a OK akceptujem ja si uz zistim co s tym je za problem .
wocow píše:Opravil jsem již spoustu elektroniky včetně LCD monitorů jenom tím že jsem vyměnil nafouklé kondíky ve zdrojích.Obrátil jsem se proto na fórum a když to ani takto nezvládnu tak to prostě zase vyhodím.Díky za rady.
Rozculuje ma to co napisal vyssie, to sem mam davat temy na kazdu vec co budem opravovat po zaruke vymenou suciastok atd. ?Proste ignorantstvo maximalne v tomto pripade lebo vlastne do teraz neviem co vlastne ziadal v tejto teme ... A to ze az po oprave napisal typ monitora je tiez skvele .
Pochopim ze hlada pomoc lebo si nevie poradit ale nie, on nasiel LCD monitor a bez toho aby sa pozrel aky je to model ci vyrobca , bez toho aby to odkrytoval a prezrel elektroniku tak rovno zalozi temu :
Mam LCD monitor, po spusteni PC sa zobrazia ikony a je tma - co mam robit ? A aby toho nebolo malo tak ako maximalnu drzost napise ze uz co to opravoval z elektroniky a aj niekolko LCD monitorov .
Ja som za minuly tyzden opravil 14 dosiek od Fujitsu - D2660/Intel , niektore len tak mrzli a vecsina nesla vobec zapnut vysoke ESR v napajani RAM a CPU a to teraz zalozim temu ze mam PC Fujitsu s doskou D2660 a neda sa nainstalovat lebo mrzne, prosim poradte nie ?
A samozrejme ako model PC uvediem len Fujitsu alebo este lepsie : Mrzne mi pocitac , typ = miditower .