STA pro DIGI

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
piitr
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od piitr »

Šroubovací konektory jsou prima nápad, díky. V mém případě to ale bohužel nejde aplikovat zcela - to bych musel rozmontovat video a televizi a počítač a vyměnit tam ten konektor. :( Některé konektory bych ale nahradit dovedl. Když to bude zlobit moc, tak to zkusím.
Hill
Administrátor

#17 Příspěvek od Hill »

Samozřejmě u koncových zařízení a účastnických zásuvek stačí "obyčejné" konektory, však je neprovozuješ někde pod přístřeškem nebo na půdě.
piitr
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od piitr »

Na půdě ne, ale i malý přechodový odpor stačí, aby se mi tam to rušení dostalo. Zdroj rušení je totiž velice blízko. Konkrétně jde o to, že pro nahrávání TV pořadů mám počítač, který je připojen k anténě hned vedle televize a videa. Rušení mi jde do televize, videa a počítače. V tom počítači mi to vadí nejvíc, protože to pak mám blbě nahraný. Zdrojem rušení je ale ten počítač, takže vlastně ruší sám sebe a nejde to nijak rozesadit.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“