Nepřispůsobivý občan ve sklepě
Moderátor: Moderátoři
Nepřispůsobivý občan ve sklepě
obrazovky hrozí nebezpečí imploze.Nemůže při laické dehermetisaci
dojít k výfuku luminoforu?
Snad existuje nějaký hygienický předpis /práce s OL/,pracovní předpis pro zacházení z vakuovými obrazovkami.Kdy se mohou sundat kryty TV a pod.
Můžete mne někdo navigovat na nějaké předpisy platné pro "sběrný sklep"?
Předem děkuji FERYACT.
- sambiliong
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Mira80 píše:... Obrazovky spadaji do kategorie nebezpecnho odpadu a pri likvidaci zarizeni s obrazovkou musis prokazovat ekologickou likvidaci obrazovek. ...
Ano - při kontrole z ŽÚ jsem musel předložit doklady, jak likviduji vadné obrazovky. Dříve jsem je vozil k ekologické likvidaci do RETONu v Rožnově p.R. - a měl jsem od nich doklad o převzetí.
Dnes je dovezu do SD, jen na ten doklad poněkud pozapomínám
Ostatně to, co se děje ve sklepě je také součást domovního řádu a, ať už dům patří jednomu vlastníkovi, nebo společenství vlastníků, či je družstevní, lze všechno řešit napřed dohodou mezi sebou, na schůzi nájemníků a vlastníků jednotek, než to "poženeš vejš".
Jinak obrazovky jsem taky vozil nebo nechal vozit do Retonu. Ve sběrném dvoře si vyfotím jak složený výřad odpadů, tak vyplněný záznam o odevzdání (tady kopii někdy nedávají, ale beztoho rozhodně neevidují, kolik bylo sedmatřicítek a kolik šestapadesátek).
- monterjirka
Když vysílal analog, občas tu někdo rušil příjen z Vraního Vrchu.
Jsem přesvědčen o tom, že to šlo z jednoho domu, kde měli antény otočené na Krašov.
Když jsme přešli na digitál, jede to na stejném kanálu. Tak se na baráku objevil satelit. A rušení se objevuje dál!
ČTU není řešení - když se tu v minulosti objevila bílá dodávka s velkou anténou, vše jako zázrakem fungovalo!
Domluvit se? Ani náhodou, vyhrožovali soudem pro urážku, pomluvu,...
Jako bývalá pracovnici MěÚ si paní "nějak zařídí", aby se jí nic nestalo!
Takže by mě zajímalo, jak dopadnete, jestli to není nějaký "úřady chráněný protekční spratek"!!!