Sháním servisní manuál na věž Philips FW390C/34

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PavelN

Sháním servisní manuál na věž Philips FW390C/34

#1 Příspěvek od PavelN »

Ahoj nemá někdo prosím servis manuál na věž FW390C/34 , nebo by mi stačil typ diody pod číslem 6328 (fyzicky ji někdo vyndal a nepřiložil) . Dík
grope

#2 Příspěvek od grope »

1N4003G
kokun

#3 Příspěvek od kokun »

Neumíš hledat - a až budeš důslednější a napíšeš ten model tam, kam máš (tj. do Předmětu vlákna), tak ti ten servismanuál dám.
Název "Věž Philips" nikomu nic neřekne (oprav - dostaneš) :wink:
Honza - kokúň

#4 Příspěvek od PavelN »

co komu řekne model v předmětu ,když stejně pokud ho to zajímá tak nakoukne dovnitř. Pokud by tam bylo Věž Philips FW390.. tak stejně nikdo z první rány neodhadne jestli chci poradit , nebo hned manuál, nebo něco jinýho. Slušně jsem požádal, protože jsem myslel že se slušností člověk nejdál dojde, ale že dostanu hnedka přes držku jsem nečekal.Asi nová doba
Killroy
Moderátor

#5 Příspěvek od Killroy »

Ne nová doba, ale nutnost daná potřebou možnosti dalšího vyhledávání a udržení přehlednosti celého fóra. A při tom množství příspěvků to ani jinak nelze. Tzn. vlákno jsem přejmenoval a přesunul ho kam patří. A příště ho smažu, neb za služku tu rozhodně nejsem..
kokun

#6 Příspěvek od kokun »

Přes držku jsi nedostal (i když bys možná potřeboval) - pouze jsem tě upozornil (a nevím, co jsi v tom viděl), že ten model by bylo záhodno doplnit do Předmětu.
A to, že se ani "nestrefíš" do správné sekce, zase vypovídá o tom, že si s tím hlavu moc nelámeš - hlavně čekáš na tu dokumentačku "jako kuře na sopel" :roll:
Nicneříkající nadpisy rozhodně při vyhledávání moc nepomůžou - přestože to za tebe zase musel udělat moderátor Killroy ( :cry: ), tak tady ten tvůj "vymodlený" servismanuál vyjímečně máš 8O
A když se naučíš hledat sám, nebudeš tu aspoň muset "píčovat" :cry:
Honza - kokúň

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“