Co se mně ale nelíbí, že jsi skutečně (kromě nabídek k prodejům) nic, ale vůbec nic jiného "nenabídnul".
Když jsi měl jedenkrát příležitost, tak i tu jsi odmítnul (a dosud ses k tomu nijak nevyjádřil
Moderátor: Moderátoři
Stepanfo píše:Takový lidumil, abych do zcela cizího člověka vrazil stovku za poštovné a kopie a ještě s tím strávil hodinu času fakt nejsem.
Stepanfo píše:Za třetí: Že jsem napsal "mám a nedám" jsem psal proto, abych dal najevo, že mám. A mimochodem opravdu bych mu ho nedal, musel by si zaplatit za kopírování a poštovné a za čas. Takový lidumil, abych do zcela cizího člověka vrazil stovku za poštovné a kopie a ještě s tím strávil hodinu času fakt nejsem.
Stepanfo píše:Za třetí: Že jsem napsal "mám a nedám" jsem psal proto, abych dal najevo, že mám. A mimochodem opravdu bych mu ho nedal, musel by si zaplatit za kopírování a poštovné a za čas. Takový lidumil, abych do zcela cizího člověka vrazil stovku za poštovné a kopie a ještě s tím strávil hodinu času fakt nejsem.
forbidden píše:Tak zrovna toto jsem už udělal několikrát, i když jsem jen scannoval a poslal mailem. K čemu komu bylo vědět, že ty zrovna máš, ale nedáš?
Nechceš pomáhat, nepomáhej, ale blbý poznámky si nech.
Stepanfo píše: A mimochodem opravdu bych mu ho nedal, musel by si zaplatit za kopírování a poštovné a za čas. Takový lidumil, abych do zcela cizího člověka vrazil stovku za poštovné a kopie a ještě s tím strávil hodinu času fakt nejsem.
ZdenekHQ píše:tak si prostuduj toto (včetně mého názoru)
to cos napsal se dá vztáhnout i na nabídky materiálu, ostatně od toho tu ta rubrika je. Když tu před časem jistý exot posílal SZ s nabídkama SMD odporů, nijak mi nevadilo když to udělal jednou - když jdu na sraz autoveteránů nebo modelářů, kde si všichni pomáhají, taky mě neuráží když tam současně někdo nabízí pivo a párky a literaturu a to - ó hrůzo, za prachy, aniž by předtím posloužil sto lidem nezištně a na ten sraz si přišel jako buržoa nahrabat a zbohatnoutNejhorší je, že ty "maloobchody" díky Bastlírně určitě nezbohatnou a navíc, kdyby nebyly, byli bysme s celým bastlením v p*deli.
Stepanfo píše:Pánové, jestli jste si nevšimli, já členem Vaší láskyplné komunity plné recipročního altruismu nejsem, já jsem "cizí" a jediné co tady nabízím je výměna toho co nabízím za peníze. Zadarmo Vám nic nedám, protože byste mi nemohli oplatit, neb tu nejsem.