Nvidia 6200 - podvod?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
PCmaniac99

#16 Příspěvek od PCmaniac99 »

chudák EVA22 třeba za to nemůže... protože integrace jde dopředu, tak jsou součástky menší a menší a při tom výkonnější... proto je Tvá nová grafická karta "ošizená" prostě to tak je... a bohužel je to vlastnost, ne vada, tak že reklamace neprojde...
Banda

#17 Příspěvek od Banda »

My tě tu evo22 nemít, tak je tu nuda jak v kostele. :D
Teď, když máš tu novou nabušenou grafiku, už ti jede Call of Duty Modern Warfare 2 na max?
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ZdenekHQ »

Záleží, kam ji zasunula...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
keemo

#19 Příspěvek od keemo »

Sry za OT ale to je zas kandidat na HP :lol:
MaTTo

#20 Příspěvek od MaTTo »

Banda píše:Teď, když máš tu novou nabušenou grafiku, už ti jede Call of Duty Modern Warfare 2 na max?

Nerobte si z nej srandu , mozno za to naozaj nemôze a nerobi to schvalne no v dnesnej dobe kupovat nejaku 6200vku ked uz len pozrem alzu tak AGP 6200 = 40€ s danou a AGP HD3450 s VGA, DVI a HDMI a vyssim vykonom stoji 46€ ... takze nevidim logiku ist do najlacnejsieho co sa predava ked za priplatok 6€ ziska hodne a ked niekto chce navyse hrat hry tak to kupu geforce 6200 nechapem uz vobec .
Doing service for those who do .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
Burajko

#21 Příspěvek od Burajko »

MaTTo píše:Nerobte si z nej srandu

Tiez mi to pride naopak...
Už druhý krát strihám a furt je to krátke
Honza_dy

#22 Příspěvek od Honza_dy »

Mám podobný problém, před týdnem mi ježíšek koupil do mého šrotu novou GK a tam je jiná fligna. Skoro celé PCB výrobce zakryl hnusným žebrovaným kusem hliníku. Nechápu proč? Ventilátor je z průhledného plastu, kryt ventilátoru je jaké průhledný. Proč není průhledné i to železo pod ním? Vypadalo by to mnohem lépe. :lol:
Maskot

#23 Příspěvek od Maskot »

Tak to opatrne sundej ten hlinik.Misto nej tam pak muzes dat treba to z prilohy a hned to pofrci lepe.
Přílohy
372.jpg
(8.19 KiB) Staženo 85 x
Honza_dy

#24 Příspěvek od Honza_dy »

To je super! hned jsem si myslel, že ten hliník je tam k ničemu. Ještě mě napadla jedna věc. Tu novou kartu bych si nějak brutálně vytunil, dal bych tam "to" z přílohy a třeba ještě vyměnil větrák za nějaký ve kterém je moc ledek třeba tenhle. Jenže potom bude škoda zavřít takovou kartu do skříně, takže ji nechám venku a na plošky konektru napájím dráty. Takové ty co se dávají k HDD a druhé konce přiletuju ze spodu na MB. Nebo nedá se někde koupit AGP prodlužka? tak 1,5m by mi stačilo. Ať se s tím nemusím piplat. Nejlíp kdyby ta prodlužka byla prosvícená modrejma ledkama. To by byl hardcore! :twisted:
Gringo_Joe

#25 Příspěvek od Gringo_Joe »

na PCI prodluzovacka bezne existuje, k AGP se neco takoveho urcite prodavat bude taky;-) 1.5M dosahnes snadno zretezenim nekolika takovych prodluzovacek

Obrázek
Maskot

#26 Příspěvek od Maskot »

Honza_dy píše:To je super! hned jsem si myslel, že ten hliník je tam k ničemu..... To by byl hardcore! :twisted:

No jo asi jsi jeste nic takoveho nedelal,ja takovy bazmek uloupl a nikde to nemelo zadne nohy ani vespod tak to tam bude fak k nicemu jen to PC je tezsi coz je k nicemu :D
Honza_dy

#27 Příspěvek od Honza_dy »

Gringo, ale já to chěl s modrejma ledkama!!!
Neonka
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Neonka »

:DDDD dlouho jsem se tak nezasmal jak po tomhle clanku :D :D :D za nedlouho se bude pouzivat jedinej chip uz s konektorem a ty tu resis ze to ma jenom 4 I/O co by si chtela 50 a s vodotryskem ?
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“