Univerzální krabičky

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
alcan

Univerzální krabičky

#1 Příspěvek od alcan »

Zatím s konstrukcemi začínám, ale mám první problém s kterým bych potřeboval poradit. Koupil jsem si krabici, ktera má sice předvrtané otvory na srouby ale problem je, ze trafo ani DPS mi na ne nepasuji. Jak si s tim poradit? Mate na to nejake vymezovaci listy nebo to resite jinak? Diky za kazdou radu... :?:
Filda

#2 Příspěvek od Filda »

Co třeba vyvrtat díry které ti budou pasovat :)
alcan

#3 Příspěvek od alcan »

Filda píše:Co třeba vyvrtat díry které ti budou pasovat :)

Ale joo :))) to me taky napadlo, ale je to plastova krabice a nebude to vypadat pekne. Ale zrejme neni zbyti... Jeste popremyslim.
SMITH

#4 Příspěvek od SMITH »

Ja to robím takto :
Vyrobím PCB ,podla dier na PCB vyvrtam do spodu krabičky diery, PCB dám na distančné stlpiky a hotovo.
Keď sa jedná o predný panel, tak postup je rovnaký akurá na diery pride ešte kricí štítok
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Jirka
Kontaktovat uživatele:

Re: Univerzální krabičky

#5 Příspěvek od Jirka »

alcan píše:Zatím s konstrukcemi začínám, ale mám první problém s kterým bych potřeboval poradit. Koupil jsem si krabici, ktera má sice předvrtané otvory na srouby ale problem je, ze trafo ani DPS mi na ne nepasuji. Jak si s tim poradit? Mate na to nejake vymezovaci listy nebo to resite jinak? Diky za kazdou radu... :?:

Tak to chce nějakou destičku (třeba pertinax), do ní vyvrtat díry podle krabičky, a teprve na tu destičku osazovat DPS, trafa atd.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“