TV Sony KV-32CS70K, chassis AE-6B, korekcia
Moderátor: Moderátoři
K Tvojmu meraniu FETov a uvedených údajov: Každý merák cez diodový tester ukazuje inak. Preto ja už minimálne 25 rokov používam najspoľahlivejšiu a aj najrýchlejšiu skúšačku polovodivosti ,,Flinstounovcov":
Plochá batéria v serii so žiarovkou 3,6V.......
Keď sú prechody O.K., tak z jednej strany svieti, z druhej nesvieti. A ak je iba čiastočný prieraz, tak z druhej strany svieti máličko a potom si to overím cez meranie pána Ohma, čiže na rozsahu ,,Ω"
K Tvojmu foto toho obrazu: Najprv daj origoš trandy. Z vlastnej skúsenosti: objednaj tie drahšie...
- BaluSK
- Kontaktovat uživatele:
tibor1986 píše:potrebujem este poradit, ako odstranim tie pasiky co su na vrchu obrazovky ? ......je i troska posunuty nadol, nevidno pridavanie volume, to by slo mozno upravit v service menu. na napajani vertikalu mam 13V miesto 15...
A to sa chceš ozaj živiť sám a OFICIÁLNE, t. j. SZČO
Opísal si aj možnú príčinu, len o tom nevieš, a ten blábol o SM....
- Přílohy
-
tv.jpg- (77.82 KiB) Staženo 123 x
Pozri si ten riadok v Tvojej výplatnici, kde je napísané: CENA PRÁCE
Ja byť Tvojím zamestnávateľom, tak už dávno, po Tvojích dotazoch na Bastlírne, u mňa nerobíš......
P.S. Chceš ,,živnostníčiť" v budúcom roku, tak Ti prajem, nech sa Ti darí, ale ak budeš pokračovať toutou cestou, tak neviem, neviem....
Ja som už živnosť pozastavil a po 11tich rokoch vstávam o 4:40 /za komančov som vstával o 5:40 a na vojne o 6:00
- Přílohy
-
tv.jpg- (59.95 KiB) Staženo 120 x