Majstrštyk
Moderátor: Moderátoři
Majstrštyk
Odpočtový elektroměr napojený majitelem domu - městem na rozvadeč společných prostor pro nájemníky, kvůli ochraně před zamrznutím vody v prostorách, kde není měřený přívod 230V. Kabel ve vidlici je CYKYLo, který vede různě po zdi asi deset metrů do pootevřeného okna. Z rozvaděče je sundaný krycí plechový panel a k němu je stahovačkama upevněné tohle dílo, takže není přístup k jističům, současně není 100% zábrana před dotykem živých částí škvírou.
- Přílohy
-
zlate_dno.jpg- (42.96 KiB) Staženo 322 x
Nemám zájem o korekci pravopisu.
bu2520 píše:mě osobně to přijde jako prasečina, ovšem mnohem víc mě děsí, že takhle to tam zřejmě udělal někdo s padesátkou , nebo alespoň znalý.
I "osoba znalá" musí mít "padesátku" = zkoušku z vyhlášky č.50/75 Sb - je to §5 neboli úplný základ. Osoba pouze poučená alias "zaučená obsluha stroje nebo zařízení" je §4... Dotyčná "úprava" mi přijde jako dílo naprostého ignoranta nebo jako záměr přivodit situaci hrozící megaprůserem...
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Když může někdo používat profi šroubováky místo hřebíků, aby jim lišta chvilku (den, dva , pak týden) držela, než zaschne silikon, protože zeď hmoždinky neuznávala, proč nepoužít vázací pásky místo šroubů atd. atd.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- kevin_mitnick