Mám právě v dohledné době ten osciloskop trochu dát do kupy (jedná se víceméně jen o zběžnou prohlídku) + přehodit ruské BNC konektory za standartní "západní" (kompatibilní s dnešní technikou, aby se sonda nemusela buď při měření přidržovat nebo pak zase sundávat hasákem) a při té příležitosti můžu ten osciloskop aspoň trochu proměřit (popravdě jak po elektrické stránce, tak i po mechanické).
C1-64, problém se zdrojem VN
Moderátor: Moderátoři
Mám právě v dohledné době ten osciloskop trochu dát do kupy (jedná se víceméně jen o zběžnou prohlídku) + přehodit ruské BNC konektory za standartní "západní" (kompatibilní s dnešní technikou, aby se sonda nemusela buď při měření přidržovat nebo pak zase sundávat hasákem) a při té příležitosti můžu ten osciloskop aspoň trochu proměřit (popravdě jak po elektrické stránce, tak i po mechanické).
Jinak co jsem měl v ruce kdysi tektrnix 453 ten už měl FETy a ne nuvistory.
Tak oni udělali soudruzi z CCCP v manuálu chybu...!!!! Tam kde píšou 1,9kV má být v reálu 10 až 80V, podle jasu.....To tam je.Trafo nakonec bude možná taky OK.Prblém je, že na trandu v měniči mám průběhy s menší amplitudou a ty se ještě s ohřátím zmenší a na E ještě změní tvar...Budu bádat dál.
samozřejmě ve schematu může být chyba, kreslila to ženská která nevěděla o co jde.