Odměna pro toho,kdo mi napíše prográmek v assembleru,SPĚCHÁ!
Moderátor: Moderátoři
Jen jsem se chtěl zeptat, jestli by to někdo, koho programování PŘEDEVŠÍM baví, nechtěl udělat za mě. Nechci nabídky od programátorů profíků, jejichž minuty se vyvažují diamanty , prostě někoho, nejlépe též studenta, který si rád přivydělá nějakýho stováka na nějaké to povyražení. Problém je ale v tom, že dneska se ASM moc neučí (co jsem zjistil), frčí hlavně C, C++, Java,..
-> co je to "dochodok?"
sadaz píše:svému oboru bych se v budoucnu, narozdíl od některých jiných, chtěl věnovat.. rád bych problematice programovacích jazyků porozuměl
jestli by to někdo nechtěl udělat za mě
Tak to bys měl sednou na zadek a začít na sobě a té semestrálce makat, protože to "porozumění" za tebe nikdo neudělá.
P.S.: A se svým přístupem tu rozebírat školství ani nezkoušej.
(na melodii "Šel jsem včera tiše starým zapadákem")
Šinu si to takhle kolonádou zrána,
do školičky spěchám rovnou z hospody.
Přenemilá zpráva, děkan si mě žádá,
nejradši bych skočil do vody.
U děkana tam je dusno k nedejchání,
má krvavý ruce, voči podlitý.
Sotva mě uviděl, do dlaní si plivnul,
Zařval na mě: máš to vodbytý !
Byl jsi hovno študent, stále jsi se flákal,
válel jsi se zrána, chlastal k večeru,
za to já ti teďka, dítě roztomilé
místo děkanátu – naseru.
S kurvama ses válel, místo študování,
přednášky jsi viděl pouze z rychlíku,
teďka bude šmytec, žádný milování,
vojna na tě čeká, hošíku.
Nejhorší je na tom, že ´s měl trochu smůlu
a v putykách často vídáván jsi byl,
zápočty jsi neměl, u zkoušek ´s byl trapnej,
s radostí tě každej vyhodil.
Sbalil jsem si teda všechny svoje krámy,
naposledy s hochy ožrat jsem se šel,
dnes jsem ještě tady, zejtra zas u mámy,
tenhle job mi teda nevyšel.
Teď už je to dobrý, můžu spálit skripta
a k tomu se tiše hystericky smát,
dám si dvě, tři pivka, na zámek si zajdu
naposledy pochcat děkanát.
Při výběru školy hochu pozor dej si,
každej, kdo sem přišel, na to doplatil,
zhrzeno tvé mládí brzičko tu bude,
pro sebevrahy to neplatí.
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
jinak parádní básnička, ale nevím, kam s ní míříš-> tedy vím, kam s ní míříš, ale nevím proč..
každý přispěvatel, co mi zde psal morální postřehy šáhněte prosím do svého svědomí, zda jste dělali věci pokaždé tím správným způsobem. Zda jste někdy něco neopsali, nezalhali, či prostě zakulatili ve svůj prospěch. Připadá mi, že skoro každý přispěvatel (dle obsahu příspěvků) má za sebou několikaletou řeholi všehoodpírání, připomínající spíše život světce, než normálního člověka. Všechny povinnosti plnili průběžně a vždy na výbornou.
Máte pravdu, místo tohoto bezcenného plkání bych tu práci snad měl i hotovou, ale ted mi jde snad jen už o ten princip, že jsem potřeboval trochu pomoct od lidí, kterým by to nemuselo dělat takový problém, kteří mají trochu času a chtějí si přijít i na nějakou tu stovku. Místo toho jsem se dozvěděl věci, které jsem věděl už dávno před tím, než jsem toto téma zakládal.
Myslím si, že název školy a obor není vůbec důležitý.
Takže hodnotím toto téma jako tak výživné, že ho administrátor webu může s čistým svědomím klidně smazat, ať tu nezabírá místo hodnotnějším a ne tak morálně zkaženým tématům ..