Nastavení rozlišení
Moderátor: Moderátoři
Nastavení rozlišení
Dnes ráno se mě potentovalo LCDčko, proto sem vytáhl ze skladu monitor HP Pavilion, vákuový, nalezen mnou před 10 lety u kontejnerů funkční, bez menu, pouze nastavení jas, kontrast, pomocí potenciometrů, jenomže je menší než bejvalý LCD, takže to napíše maximálně Windows XP, a poté se již nic neděje ani nezobrazí, co s tím? Manévry jako reinstal Win apod není možné. Spuštění v režimech, Nouze, Nouze + dos, Nouze + práce vsíti, poslední spuštění - bez reakce.
- Gringo_Joe
Mam ale za to, ze dotycny resi monitor - tam muze byt pricin vice.. Pokud se mu zobrazi boot screen, tak by mel byt schopen triku s F8 a stavem nouze, ale nepochopil jsem moc, co znamena "Spuštění v režimech, Nouze, Nouze + dos, Nouze + práce vsíti, poslední spuštění - bez reakce." vypada to, ze mu to nejde..
S tak starym monitorem bych moc nepocital, spise bych zkusil (pokud je to mozne) to pripojit k televizi, to je takova nejcastejsi zobrazovaci jednotka dostupna v mnoha domacnostech. Samozrejmne vyhledove to bude chtit novy monitor, 640x480 + WinXP je pro ty, co maji radi pain and suffering. Spousta dialogovych oken s takovym rozlisenim ani nepocitala a tak casto neni kam kliknout, atd..
Typ zařízení: ovladače nepodporující technologii plung and play
výrobce: není známo
umístění:není známo
název služby VgaSave¨
Zobrazované VgaSave
Zkoušel jsem znovu nainstalovat ten intel graphic adapter acellerator ale po instalaci beze změny, přidat nebo odebrat hardware naznačuje, je je instalován, nyní se mě zobrazil Intel Extreme graphic 2 (na panelu, ikona) - místo toho acceleratoru, po kliknutí to nemá žádné nastavení, nic se nespustí...
Myslíte, že je to tím monitorem, že je VGA, nebo že zakřičela i grafika
rozlišení tam je 1024x768, 32bitů, větší už monitor neumí, menší je moc velké..
Jde mě totiž o nastavení obnovovací frekvence (v Hz) jestli to u tohodle ,,krámu,, de, protože se mě zdá, že mi poskakuje obraz, a je takový prostě divný. Bolí z toho voči. ukazuje to něják divně
Jirka