Samsung PS42C450 FW

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bobo99
Kontaktovat uživatele:

Samsung PS42C450 FW

#1 Příspěvek od bobo99 »

Prosím o radu,stáhnul jsem ze stránek samsung nový FW,ale při pokusu o upgrade mě tv hlásí nic nenalezeno,nevím jak dát FW na USB flash,aby to tv našlo a vše se nahrálo v pořádku.Rozbalil jsem soubor-nic nenašlo,dal jsem jen soubory ze složky image-opět nic,tak prosím jak na to-děkuji všem

Stáhnul jsem T-TDT5DEUC_1023.0

P.S.Ani strýček google mě nepomohl najít řešení
ns723

#2 Příspěvek od ns723 »

Ta TV ti nějak nechodí, nebo vykazuje nějakou vadu? Případně jakou?
Přehrávat SW u funkční Tv je blbost a moc ti to nedoporučuju. Navíc není jisté, že přehrání SW tvůj problém (pokud je) vyřeší, Jestli chceš přehrávat SW jen tak z plezíru, nebo doufáš, že získáš nějaký funkce navíc, tak je to omyl a vybodni se na to.
Jinak postup u samsungu je ten, že staženej samorozbalovací rar stáhneš, nakopíruješ na flashku, rozbalíš (nic neměníš, jen klikáš na další). Na flashce ti vznikne složka, kterou tam necháš a ten rar smažeš. To je celý. Jestli ti to nechodí, zkus naformátovat USB, nebo použij jinej. Občas to s některýma nechodí.
bobo99
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bobo99 »

FW chci změnit z důvodu čtení některých filmů,kamarád má tu samou telku s novým FW od koupě a film co se u mě seká,jemu jde plynule.Otestováno s mojí USB flash.Jiný důvod není

ns-děkuji za nakopnutí,postup pomohl
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“