Rozlaďování TESLA COLOR 437
Moderátor: Moderátoři
Rozlaďování TESLA COLOR 437
U této BTV se stává, že se sama pomalu rozlaďuje (i při zapnutém AFC a jakkoli natočeném potenciometru AFC). Navíc když je naladění OK, stačí aby sepnula lednice a TV se rozladí (při zapnutém AFC a ne vždy). Pak stačí přepnout na jiný kanál a zase zpět a vše je OK. Zkoušel jsem něnit tuner i mf-díl a žádná změna. Myslím, že už skoro není co vyměňovat. Tak nevím. Nemáte prosím někdo tip co s tím?
Ahoj Zbyněk.
- sambiliong
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ght=maa550
Nějaký čas stačilo při zapnutém AFC jen přepínat a chytlo se to, ale pak již bylo třeba po každém přepnutí kanálu i zapnutí TV dolaďovat.
- xPepino007
-
Návštěvník
AFC,takže v případě zapnutého AFC stačí silnější porucha v síti,zapnutí
ledničky,vysavače a pod a naladěný program vypadne !!! Tady nic nenaděláš....jedná se o nedokonalý obvod z výroby.
Stačí přepnou na jiný program a zpět a je to OK.Horší je to když jsou již
vyběhané ladící potenciometry,tady TV již hraje pouze se zapnutým
AFC a taky stačí silnější zvuk,kdy ladící potenciometr se rozladí a je ho nutno doladit.Jedná se televizor již v důchodovém věku...
Až si koupíš něco nového *moderního*,to si teprve užiješ *legrace*,
tady již bývají *veselejší* závadíčky
-
Návštěvník
tesla color 416 a DBV - T
Re: tesla color 416 a DBV - T
Anonym píše:Koupil jsem si přijímač DVB-T a chtěl bych ho připojit na televizor Tesla Color 416, ale ne pomocí antenniho vstupu (protože se mi stává, že se kanál často rozlaďuje). Nevíte o cestě, jak to připojit pomocí RGB (barevného signálu) nebo jinak????jfjf@email.cz
Už to tu bolo par krat popisovane,skus pohladat!
-
Hanys55