LCD monitor Benq

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od CZJKP1 »

Duvsan píše:Pri štarte klepaj na F8 a potom vyber režim VGA. Potom si nastavíš rozlíšenie. Pokiaľ ide o to LCD, merák a skontrolovať napätia.

Díky, rozjel jsem to CRT, ale ten obraz, bolí z toho oči
keemo

#17 Příspěvek od keemo »

a co sa cudujes,boh vie aka obnovovacka tam ide nastavit...vzhladom na ten uvedeny w95 a vga rozlisenie viac ako 60hz tam asi nedas a to je slahac na oci.inak benq by som si asi v zivote nekupil...ale darovanemu konovi sa na zubi nehladi...
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od CZJKP1 »

Zdravím

Jediné co jsem ocenil, že v tom benQ není SMD, ale netušil sem že do toho nevdechnu život.

Z tou obnovovačkou je právě problém, myslel jsem, že se v jednom vláknu budou řešit poroblémy SW a v druhém HW, ale koukám, že už je to stejně jedno :D - nic ve zlém, ale z prvu jsem to chtěl udělat jako jedno vlákno, ale nakonec sem to udělal takto.

PROTO KOPÍRUJI POSLEDNÍ PŘÍSPĚVEK, CO JSEM NAPSAL I V MINULÉM VLÁKNĚ, KTERÉ SE TÝKÁ OBNOVOVACÍ FREKVENCE:

jj, v uvedených režimech to nešlo, jak mi někdo poradil v minulých vláknech, dal sem F8 a režim VGA, a nastavil jsem, pak dal spouštět běžným způsobem a vše je ok, ale měl jsem nainstalovaný graphics media acellerator, -ovladač, co patří k té integrované grafice ale ted se vůbec ten program nespustí, a v nastavení windows se chová jak kdyby nebyl adaptér nainstalován. Typ čipové sady - nedostupné, DAC nedostupné, vel.paměti nedostupné, system bios nedostupné, řetězec adaprétu nedostupné, monitor výchozí monitor- nejde ani nastavit obnov. frekvenci - neaktivní. Když rozbalím vlastnosti - VGASAVE,
Typ zařízení: ovladače nepodporující technologii plung and play
výrobce: není známo
umístění:není známo
název služby VgaSave¨
Zobrazované VgaSave

Zkoušel jsem znovu nainstalovat ten intel graphic adapter acellerator ale po instalaci beze změny, přidat nebo odebrat hardware naznačuje, je je instalován, nyní se mě zobrazil Intel Extreme graphic 2 (na panelu, ikona) - místo toho acceleratoru, po kliknutí to nemá žádné nastavení, nic se nespustí...

Myslíte, že je to tím monitorem, že je VGA, nebo že zakřičela i grafika
rozlišení tam je 1024x768, 32bitů, větší už monitor neumí, menší je moc velké..

Jde mě totiž o nastavení obnovovací frekvence (v Hz) jestli to u tohodle ,,krámu,, de, protože se mě zdá, že mi poskakuje obraz, a je takový prostě divný. Bolí z toho voči. ukazuje to něják divně

Jirka
jurill

#19 Příspěvek od jurill »

Nečítaš odpovede a stále sa opakuješ. Mám pocit, že sa nepotrebuješ poradiť, ale sa vyrozprávať.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“