Ahoj lidi, mám Vistu a po každém zapnutí a najetí systému se mi zobrazí "standartní nastavení" - mám tím na mysli nabídku start, ikony, motiv. A pokaždé si to upravím na motiv Vista, ale pokud vypnu či odhlásím a následně zapnu, je to opěv ve standartu. Díky za rady
To mi něco připomělo.
Na smeťáku leží tři CDčka a to jedno povidá.Já jsem starej program kterej nefungoval na Windows Vista.
To druhý CD povidá:Já jsem novej program kterej nefungoval na Windows Vista.
A to třetí povidá:Já jsem Windows Vista.
A tak jo, ale vžij se do mé role...ajťák mi řekne, ať ho neotravuju takovýma drobnostma jako je vzhled, já si ale dost potrpím na detail a prostě mi to vadí, tak jsem na to chtěl přijít. Pravděpodobně typická Vistácká chyba!
Dostal jsi to nastavené od zaměstnavatelem nebo jsi dodělával instalaci sám? Jaká máš práva jako uživatel? Hlásíš se do domény? Dost často to bývá nastavené doménovou politikou, u nás to tedy neděláme ale jde to.
no už jsem kolikrát chtěl uzamknout userúm uplně vše . Smazaný ikony odinstalovaný utility atd. Tím že to člověk omezí a ví jakou plochu v kompu najdu si ušetřím dost času. Já to tedy zatím neudělal , pouze omezuju práva, nesmí vypnour RDP apod.
Uzamknul, když sou někde na školení, tak aby jeden neměl na ploše nahatou holku, druhej nahatýho chlapa a třetí buchví co Stejně jako muj otec, spořič se mu dokonce natáhnul sám, po internetové siti